امید مردم به بهبود معیشت ناامید شد
محسن عظیمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به وعده های محقق نشده دولت از دو سال گذشته تا کنون گفت: یکی از برجستهترین رویکرد دولت يازدهم، ورود به پرونده هستهای و مذاکرات پر حاشیه آن بود که مردم را به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی وعده می داد؛ اما حال که پس از یکسال انتظار مردم به لغو تحریم ها و بهبود معیشت امیدوار شده اند، مدام تاکید می کنند که مردم انتظار نداشته باشند تغییری در معیشتشان اتفاق بیفتد یا زندگی شان 180 درجه تغییر کند.
وی ادامه داد: پرونده هستهای و رفع تحریم ها طوری سیطره خود را بر سیاست خارجی و داخلی تحمیل کرد که در هر زمینهای اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اخلاقی، اجتماعی و غیره بحث و نظری ارائه شود به نوعی به ماجرای هستهای ارتباط مییابد.
این فعال دانشجویی دلیلی اصلی به نتیجه نرسیدن تلاش های مسئولان و عدم رونق اقتصادی در کشور را گره زدن مسئله هسته ای ایران به همه مشکلات داخلی عنوان کرد و بیان داشت: همان روزهای ابتدایی دولت، رئیس جمهور و دولتمردانش تاکید داشتند که با بازگشایی گره مسئله هستهای ایران و غرب، مسائل اقتصادی نیز رونقخواهد گرفت و به مرور فعالان اقتصادی می توانند در راستای بهبود اوضاع کشور گام بردارند.
عظیمی تصریح کرد: مردمی که سالها زندگی شان در چنبره تحریم ها و مشکلات عدیده اقتصادی و نابه سامانی گرفتار آمده بود، حق دارند که امید داشته باشند که افقهای روشنی از زندگی به روی شان باز شود و این انتظار به حقی است؛ اما با صحبت های فعلی مسئولین امید مردم ناامید شد.
وی با اشاره به آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران گفت: دولت باید با برنامه ریزی دقیق و درست صنعت داخلی را توسعه دهد که هم اشتغال زاست و آفریننده ثروت.
این فعال دانشجویی در پایان با بیان اینکه نباید منابع مالی آزاد شده صرف واردات شود، اظهار داشت: تنها به این وسیله است که می توان امید به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم داشت، در هر صورت مردم بعد از سالها انتظار خواهان بهتر شدن زندگی شان هستند و مطالبه به حقی دارند.