به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی عصر امروز در نشست با نخبگان دانشگاههای اردبیل اظهار کرد: ما به جد از شرکتهای فناور و دانشبنیان در حوزه IT حمایت میکنیم به طوری که در یک فراخوان ظرفیت 240 شرکت را مورد ارزیابی و دقت نظر قرار دادیم.
وی با بیان اینکه شرکتهایی که مراحل قانونی را گذرانده و به صورت بومی و ملی فعالیت میکنند مورد حمایت جدی هستند، تصریح کرد: تمایل داریم از ظرفیت این شرکتها در حوزه فعالیتهای استانی بیشتر استفاده کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان اردبیل میتواند درگاه صادراتی محصولات IT و فناوریهای جدید باشد که در این دولت سعی بر این است با تقویت روابط با کشورهای مختلف زمینه تبادلات تجاری و فناوری بیشتر به وجود آید.
واعظی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در این دولت ما تقویت ارتباطات استانهای همجوار با آذربایجان و ترکیه را با توجه به همزبانی و هم کیش بودن دنبال میکنیم و بر این باوریم باید از ظرفیت به وجود آمده در این حوزه بیشتر و بهتر استفاده کرد.
وی ضرورت همکاری بیشتر را با شرکتهای مخابرات و رفع مشکلات و نواقص به وجود آمده را یادآور شد و بیان کرد: سیاست ما این است تا شرکت مخابرات رقیب سایر شرکتهای بخش خصوصی تلقی نشود بلکه با حمایت از شرکتهای خصوصی بتوان با تولید محصول و برندسازی آن نسبت به صادرات اقدامات اساسی را انجام داد.
واعظی ضرورت ارزیابی نرمافزارهای تولیدی را توسط شرکتها مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: آنچه که در این حوزه باقی میماند فعالیت شرکتهای بخش خصوصی است که ضروری است حتی نهادهای شبه دولتی نیز از این توان و ظرفیت حمایت کنند.
وی همکاری مشترک با پارک علم و فناوری را در توسعه محصولات حوزه IT یادآور شد و ادامه داد: ما در بخش ایجاد فرصتهای اشتغال نیز ورود پیدا کردیم و بدون توجه به مرزبندی خاص سعی کردیم تا در سالهای گذشته وضعیت خوبی را در حوزه اشتغال در ICT فراهم آوریم.
واعظی در ادامه سخنان خود گفت: امسال قرار است 100 هزار شغل در این بخش با واگذاریهایی که در حوزه شبکههای نسل سوم و چهارم اینترنت داشتیم فضای کار مناسب فراهم آید که امیدواریم همچنان توانمندی فعالان این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: امسال بنا است 120 میلیارد تومان به شرکتهای دانشبنیان از باب همکاری بیشتر در حوزه ایجاد اشتغال و توسعه فضای کسب و کار پرداخت شود که امیدواریم زمینه اشتغال مولد فراهم آید.