کد خبر:۴۳۲۸۹۷
واعظی در دیدار با نخبگان بیرجند:

فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باید به سمت تولید محتوا هدایت شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اولویت کاری وزارت ارتباطات امسال این است که وارد بخش تولید محتوا شویم، گفت: فارغ‌التحصلان دانشگاهی باید به سمت تولید محتوا هدایت شوند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمود واعظی عصر روز گذشته در دیدار با نخبگان دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه امروز محور اشتغال و توسعه در کشور حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، گفت: امروز فناوری اطلاعات به عنوان پیشران توسعه و توانمند ساز همه بخش‌های کشور مطرح است.

 

وی با بیان اینکه هیچ فناوری به اندازه فناوری ارتباطات نمی‌تواند در تمامی ابعاد نقش خود را به خوبی ایفا کند، افزود: این دولت اعتقاد دارد که اگر بخواهد به توسعه برسد راهی جز اینکه به زیر ساخت های ICT توجه کند و آن‌ها را رشد دهد و افزایش پهنای باند ندارد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تا پایان امسال پهنای باند از ۲۴۰۰ گیگابیت به ۴۰۰۰ گیگابیت افزایش می‌یابد، گفت: این وزارتخانه آنچه که مربوط به امنیت کشور و دیربازده است را خودش انجام می‌دهد و آنچه که زودبازده است را به خصوصی واگذار می‌کند.

 

واعظی با بیان اینکه اولویت کاری وزارت ارتباطات امسال این است که وارد بخش تولید محتوا شویم، گفت: فارغ التحصلان دانشگاهی باید به سمت تولید محتوا هدایت شوند.

 

وی گفت: در حال حاضر دانشجویان علاوه بر درس خواندن چندین کار دیگر رو هم انجام می‌دهند و در نتیجه در مراحل انجام کار در عمل به مشکل می‌خورند؛ این درحال است که اکنون از فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه ارتباطات که خوب درس می‌خواندند، فوری در رشته‌های مربوطه جا پیدا می‌کنند و جذب می‌شوند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه جوانان و فارغ التحصیلان حوزه IT می‌توانند بازارهای دنیا را فتح کنند، افزود: صادرات نرم افزار بیش از ۹۰ درصد آن سود است و جایگزین خوبی برای صادرات نفت به حساب می‌آید.

 

واعظی با اشاره به روند سخت بروکراسی اداری در استان، گفت: مبارزه با سیستم بروکراسی در کشور سخت‌تر از مذاکرات ۵ +۱ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار