به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، عبدالحسين فريدون، مدیرکل حوزه وزارتی و مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري با مهندس سعادت استاندار آذربايجان غربي دیدار کرد که در این دیدار ، مسائل، ظرفيت ها و پتانسيل هاي مختلف دانشگاه هاي این استان بويژه دانشگاه صنعتي اروميه مورد بررسي قرار گرفت.
در این دیدار فریدون با اشاره به لزوم ساماندهی و استانداردسازي دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اظهار داشت : موسسات آموزش عالي در چند سال گذشته توسعه كمي بيرويه ای داشته اند وساماندهی و استانداردسازی این مراکز از برنامه های مهم دولت یازدهم و وزارت علوم محسوب می شود .
مشاور وزیر علوم همچنین به ظرفیت دانشگاه های آذربایجان غربی اشاره کرد و گفت: دانشگاه هاي استان آْذربايجان غربي با توجه به موقعيت ويژه و هم مرزي اين استان با سه كشور خارجي، توان تبديل شدن به دانشگاه هاي بين المللي را دارند كه در اين ميان دانشگاه اروميه و دانشگاه صنعتي اروميه مي توانند نقش برجسته اي را ايفا کرده و از مزایای آن برخوردار شوند .
وی همچنین از توجه ویژه استاندار آذربایجان غربی در رفع مشکلات دانشگاه های این استان قدردانی کرد و گفت : مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این خصوص همکاری های لازم را انجام می دهند.
در ادامه این دیداراستاندار آذربایجان غربی نیز با اشاره به نقش نیروی انسانی در توسعه این استان گفت: صنعت، معدن، بازرگاني، گردشگري و ارتقاي ظرفيتهاي كشاورزي به عنوان اولويتهاي توسعه استان آذربايجانغربي هستند كه تحقق آنها نيازمند تربيت نيروي انساني صنعتي و فني در استان است كه در اين راستا دانشگاه صنعتي اروميه مي تواند به بهترین نحو در این زمینه ايفاي نقش کند .
مهندس قربانعلی سعادت در ادامه اظهار داشت : یکی از مهم ترین نیازهای مراکز آموزش عالی در استان، توجه به آموزش های کاربردی و فنی است که این امر باید در کنار آموزش های نظری مورد توجه مسولان دانشگاهی قرار گیرد تا زمینه اشتغال دانشجویان پس از فراغت از تحصیل بیش از پیش فراهم شود.
مهندس سعادت با بیان اینکه آذربایجان غربی استانی مرزی است که دانشگاه های ارومیه، صنعتی ارومیه ،علوم پزشکی ارومیه، آزاد اسلامی و چندین دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها در مرکز آن فعالیت می کنند، گفت :علاوه بر واحدهای دانشگاه پیام نور که در تمامی شهرستان های آذربایجان غربی وجود دارند، دیگر دانشگاه ها نیز دانشکده ها و مراکز آموزش عالی را در شهرستان های مختلف استان راه اندازی کرده اند. استاندار آذربايجانغربي همچنين، ضرورت ايجاد اشتغال جايگزين كشاورزي سنتي در استان را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان كرد: تغيير رژيم اشتغال در استان با هدف اجرايي کردن برنامههاي احياي درياچه اروميه، مستلزم ايجاد ظرفيتهاي جديد اشتغال در بخش هاي صنعت، معدن، خدمات، تجارت خارجي و بازرگاني است كه براي تحقق اين امر مهم، به توان و ظرفيت تمامي دستگاه هاي اجرايي و دانشگاه هاي استان احتياج داريم.
همچنين در اين دیدارآخرين وضعيت دانشگاه صنعتي اروميه و طرح توسعه آن توسط دکتر عبدالهی شریف سرپرست این دانشگاه تشريح شد.
گفتنی است در این دیدارمهندس كهوريان معاون برنامه ريزي استاندارآذربایجان غربی ومهندس يزدان مهر مديركل صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم نيز حضور داشتند.