کد خبر:۴۳۰۸۱۸
مدیرکل فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات خبر داد

حمایت از پایان نامه‌هایی که در حوزه ایرانیان خارج از کشور به آسیب شناسی بپردازد

مدیرکل فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات تاکید کرد: چنانچه دانشجویان ایرانی خارج از کشور طی پایان‌نامه و یا پژوهشی به آسیب‌شناسی زندگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور بپردازند، از پژوهش و پایان‌نامه آنان حمایت می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد, دیوسالار شب گذشته در نهمین همایش اساتید و دانشجویاتن ایرانی خارج از کشور که در هتل جم مشهد برگزار شد، بیان کرد: این سازمان متولی اصلی فعالیت‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور است و با توجه به این‌که نهاد دیگری در ارتباط با فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور وجود ندارد، همین سازمان این وظیفه را به دوش دارد.

 

وی با بیان این‌که در ۸۰ کشور دنیا دفتر نمایندگی داریم، گفت: البته باید به نکته توجه کرد که این نمایندگی‌ها متولی فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان هستند؛ بنابراین نمی‌توانند در امور صنفی به دانشجویان کمک کنند.

 

مدیر کل فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات در رابطه با فعالیت‌های فرهنگی که این سازمان در خارج از کشور تاکنون انجام داده است، تصریح کرد: برگزاری نخستین همایش منطقه‌ای ایران شرق آسیا در کشور فلیپین و برگزاری اولین نمایشگاه هنرمندان شرق آسیا در کشور مالزی از جمله برنامه‌هایی است که انجام شده است.

 

دیوسالار ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که دنبال می‌کنیم کمک به نشریات دانشجویان ایرانی خارج از کشور است همچنین اعلام کرده‌ایم چنانچه دانشجویان ایرانی خارج از کشور طی پایان نامه و یا پژوهشی به آسیب شناسی زندگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور بپردازند، از پژوهش و پایان نامه آنان حمایت می‌شود.

 

وی بیان کرد: همچنین به تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها فراخوان داده‌ایم دانشجویان آثار خود را برای نوشتن نخستین کتاب به قلم ایرانیان خارج از کشور ارسال کنند.

 

تصویب سند آمایش نیروی انسانی در حوزه سلامت

 

در ادامه همایش اکبری با اشاره به این که بین وزارت علوم و بهداشت تفاوت‌هایی وجود دارد، گفت: به طور مثال در وزارت علوم با صندلی‌های خالی مواجه هستیم؛ اما در وزارت بهداشت با کمبود صندلی.

 

وی با تاکید بر این‌که بر خلاف وزارت علوم و دانشگاه آزاد ما متولی تامین شغل دانشجویان هستیم، تصریح کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری سند آمایش نیروی انسانی در حوزه سلامت را به تصویب رساندیم که بر اساس این سند کشور به ۱۰منطقه تقسیم و هر منطقه در تربیت نیروی انسانی متخصص موظف شد.

 

قائم مقام معاونت وزیر بهداشت ضمن اشاره به این‌که در کنکور تجربی سال جاری ۳۰ درصد به عنوان سهمیه مناطق درنظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که چنین سیاستی اتخاذ شد به این علت بود که هنگامی که دانشجویان وارد شهرهای بزرگ می‌شوند و تحصیل می‌کنند به شهرهای کوچک بازنمی‌گردند به همین دلیل علی رغم داشتن نیروی انسانی در برخی شهرستان‌ها با کمبود نیرو مواجه هستیم.

 

اکبری در پایان با تاکید بر این نکته که ما در علوم پزشکی حرف برای گفتن داریم، گفت: یکی از خواسته‌های وزارت بهداشت از دانشجویان ایرانی خارج از کشور این است که از جاذبه‌های تحصیل در ایران برای دانشجویان خارجی سخن بگویند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار