آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۲۸۱

آمریکا به دنبال گسترش حضور نظامی در شرق اروپا

آمریکا قصد دارد به منظور توسعه پایگاه‌های نظامی در استونی ۶۸ میلیون دلار در این کشور هزینه کند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، این خبر پس ازسفر هیاتی امریکایی به ریاست راب ویتمن، نماینده کنگره امریکا به استونی و دیدار با اسوِن میکسر، وزیر دفاع استونی، منتشر شد. براساس توافق انجام شده امریکا در پایگاه‌های نظامی «آماری» و«تاپا» سرمایه گذاری خواهد کرد.

 

وزارت دفاع استونی در بیانیه‌ای اعلام کرد برنامه توسعه پایگاه‌های نظامی در راستای تحقق بخشیدن به «حمایت ناتو از برنامه ابتکار اطمینان اروپا» است؛ برنامه‌ای که بر اساس آن، نیروهای نظامی کشورهای شرق اروپا با دریافت کمک‌های نظامی و آموزشی، برای ارائه خدمات بهتر به ناتو در مرزهای روسیه آماده می‌شوند.

 

پایگاه نظامی تاپا در زمان شوروی ساخته شده و بزرگترین پایگاه نظامی ارتش استونی است. این پایگاه مکان مناسبی برای اجرای رزمایش و تمرین یگان‌های توپخانه با گلوله‌های جنگی است. از پایگاه هوایی آماری نیز در آینده به عنوان فرودگاه ناتو استفاده خواهد شد.

 

در بیانیه وزارت دفاع استونی به نقل از رئیس هیات امریکایی آمده است:«حضور نیروهای امریکایی در استونی مهم است زیرا حضور دوره‌ای آنها در این کشور فرصتی فراهم می‌آورد تا این سربازان ضمن کسب تجربه، مطالبی درباره موقعیت منطقه یاد بگیرند.»

 

برنامه «ابتکار اطمینان اروپا» که کنگره امریکا حمایت مالی آن را نیز تایید کرده است سال قبل توسط اوباما مطرح گردید. این برنامه برای مقابله با آنچه امریکا مقابله با حمله روسیه پس از بحران اوکراین نامید، طرح گردیده است.

 

براساس این برنامه امریکا قصد دارد تا پایگاه‌های هوایی، دریایی و زمینی دائمی دراین منطقه بویژه در مرکز و شرق اروپا راه‌اندازی کند.

 

از ماه ژوئن گذشته امریکا طرح توسعه پایگاه‌های نظامی آموزشی را در شش کشور لتونی، لیتوانی، لهستان، بلغارستان، رومانی و استونی که در نزدیکی و  یا در کنار مرزهای روسیه قرار دارند، آغاز کرده است.

 

روزنامه رزکسپوسپولیتا چاپ لهستان نیز ازاستقرار نیروهای امریکایی در یک پایگاهی نظامی در شهر چیهانویتس واقع در شرق لهستان خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار