چلداوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اقدامات تند دولت علیه منتقدین و مجوز دادن به رسانههایی همچون بی بی سی برای ساخت مستند در کشورمان گفت: جای دوست و دشمن برای دولت عوض شده است به راحتی اجازه فعالیت دشمنان سابقه دار را در داخل کشور میدهد.
وی تصریح کرد: خیلی عجیب است که سابقه دشمنان را به فراموشی بسپازیم و دوستان واقعی نظام را مورد تحقیر قرار دهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه این روند به ضرر دولت است اظهار داشت: این شیوه که منتقدین را از میدان عمل دور میکند قطعاً در آینده به سود دولت نیست، اگر منتقدین نبودند تیم مذاکرهکننده از گرفتن امتیازات کوچک در «برجام» عاجز بودند!
وی افزود: تیم مذاکرهکننده کشورمان با امتیازات خیلی پایین هم راضی به توافق بودند و در حقیقت لطف وجود منتقدین در کشور منجر به امتیاز گرفتن بیشتر کشورمان در بحث هستهای شد.
چلداوی با بیان اینکه تیم مذاکره کننده آگاه بودند که اگر بدون امتیاز به کشور برگردند با واکنش منتقدین روبرو میشوند، سعی در گرفتن تعهدات بیشتر غرب در مذاکرات کردند، تاکید کرد: بنابراین وجود منتقدین نعمتی برای دولت است. منتقدین ما در کشور افراد مصلحی هستند که تنها به دنبال اصلاح اوضاع بر وقف مراد مردم و منافع ملی هستند.
وی گفت: تحقیر کردن، توصیه کردن، تذکر دادن و حذف آنها از روزگار و همچنین توقیف روزنامههایشان به نفع دولت نبوده و با شعار اعتدال، شعار سال و فرمایشات رهبر معظم انقلاب منافات دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب پیرامون اینکه مردم و دولت باید با یکدیگر همدل و هم زبان باشند و چیز محرمانه ای نداریم تاکید کرد: دولت باید همه چیز را به مردم بگوید تا همچنین نخبگان هم بتوانند حرف ملت را به گوش مسئولان برسانند. توقیف برخی رسانههای داخلی عملکرد دوگانه دولت را میرساند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دولت باید در مقابل توقیف این گونه رسانهها پاسخ دهد که چرا مانع کار منتقدین شده و از سویی به رسانههای معاندی همچون بی بی سی برای فعالیتشان در کشورمان مجوز میدهد. بی بی سی که سرتاسر سابقه فعالیتش به ایران خیانت کرده است.