کد خبر:۴۳۱۷۷۵
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان:

کشور ما به بزرگترین خدمتی که نیاز دارد خدمت به علم است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان در جلسه اتاق فکر چهاردهمین جشنواره جهاد علمی گفت: کشور ما به بزرگترین خدمتی که نیاز دارد، خدمت به علم است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، کامیار مهدی پور امروز در جلسه اتاق چهاردهمین جشنواره جهاد علمی بسیج دانشجویی گیلان گفت: یکی از توفیقات بسیج دانشجویی برگزاری حرکت های علمی و پژوهشی است که سرآمد آن جشنواره ممتازین و بسیج دانشجویی است.

 

وی افزود: ما باید بتوانیم در کنار دانشجویان و مسئولان بسیج علمی که امروز هدایت مجموعه های استانی را بر عهده دارند، جشنواره جهادی علمی را برگزار کنیم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان در رابطه با چیستی و چرایی جشنواره ممتازین و نوآوران دانشجویان بسیجی گفت: برداشت ما از برگزاری جشنواره جهاد علمی در دانشگاه ها ایجاد امید، نشاط و حرکت در فضای دانشگاهی است.

 

مهدی پور با بیان اینکه مقام معظم رهبری در رابطه با تولید علم و ایجاد فضای با نشاط در دانشگاه ها تاکید کردند، تصریح کرد: کشور ما به بزرگترین خدمتی که نیاز دارد خدمت به علم است.

 

وی با اشاره به اینکه در فضای دانشگاهی با انواع ترفندها مواجه هستیم و دشمن می‌خواهد رشد و امید را از جوانان و دانشجویان ما بگیرد، گفت: این حرکت برای پیشرفت کشور ما خوب نیست و ما باید با تولیدات علمی و پیشرفت اقتدار خود را حفظ کنیم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان با بیان اینکه 13 سال از عمر با برکت جشنواره های علمی می‌گذرد، گفت: ما با برگزاری جشنواره های علمی توانستیم جوانانی را که در مقوله علمی و  پیشرفت کشور دغدغه دارند و فعالیت های زیادی را انجام می دهند را شناسایی کنیم.

 

مهدی پور تصریح کرد: ما با زنده نگه داشتن شعار ما می‌توانیم توانستیم با کمک نخبگان علمی در دانشگاه ها فعالیت هایی علمی زیادی را در کنار دیگر فعالیت ها از قبیل کرسی های آزاد اندیشی، بازدیدهای علمی، فضای شور و نشاط را با برگزاری جشنواره در دانشگاه ها در بین دانشجویان نخبه ایجاد کنیم.

 

وی افزود: چهاردمین جشنواره جهادی علمی امسال در فصل سوم سال برگزار خواهد شد که یکی از ضرورت های برگزاری این جشنواره این است که هیات اجرایی این جشنواره کمک کار ما باشند و با کمک نخبگان علمی بتوانیم هر چه پربارتر این جشنواره را برگزار کنیم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان تصریح کرد: فضای سیاسی که امروزه در دانشگاه ها حاکم است و کمبودهایی که در دانشگاه ها وجود دارد، باعث می‌شود اولویت ها در دانشگاه ها کم رنگ نشان داده شوند.

 

وی گفت: از این رو سعی کردیم با کمک و مشورت بسیج اساتید و هم افزایی مجموعه نخبگان اتاق فکر جشنواره، خروجی خوبی از برگزاری این جشنواره داشته باشیم و جشنواره را با حفظ شأنیت استان که گرفتار مشکلات و معضلاتی شده است، برگزار کنیم.

 

مهدی پور با بیان اینکه شما نخبگان بسیجی مدیران آینده نظام هستید، گفت: امیدوارم با کمک شما اجازه ندهیم دستان دیگری در دانشگاه ها وارد شوند و به بهانه رفع مشکلات جوانان، فضای دانشگاه را به سمت خود بکشانند.

 

در ادامه این جلسه مصطفی خشنود، مسئول علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی گیلان گزارشی از برگزاری جشنواره های سال های گذشته ارائه داد و به پیشنهاد وی هر یک از مسئولان و نخبگان علمی برای هر چه بهتر برگزار کردن چهاردهمین جشنواره جهاد علمی نظرات خود را ارائه دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار