به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، علی عبدی دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل با حضور در نشست خبری شانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور اظهار داشت: غرض از برگزاری نشست خبری این چنینی با وجود خبرنگاران این است که هم برنامههای اجرایی نشست را با رسانهها در میان بگذاریم و هم بتوانیم دغدغهای که منجر به شعار این نشست شده را بیشتر تشریح کنیم و هم چنین دغدغههای سیاسی و اجتماعی که باعث شده ما این قبیل برنامهها را برگزار کنیم بیش از بیش بسط و شرح دهیم.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسائلی که سال گذشته در فضای دانشگاهها با آن دست به گریبان بودیم و چند مرتبه با خود رسانهها این مسئله را در میان گذاشتیم روند پر شتاب حرکت دولت یازدهم به سمت بستن فضای نقد و انتقاد در کشور است.
عبدی ادامه داد: شاهد بودیم در دو سال گذشته حتی کوچکترین نقد از سوی دلسوزان دولت محترم حتی افرادی که برچسب اصلاح طلبی داشتند و یا کسانی که سابقه همکاری بسیاری با شخص رئیس جمهور داشتند در فضای جامعه را تحمل نکردند و از سوی دیگر شدیدترین برخوردها با منتقدین صورت گرفته است.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل تصریح کرد: ما شاهد هستیم که جلوگیری از بیان نقد و انتقادات تا آن جایی پیش رفته که حتی در افتتاحیه سال تحصیلی که توسط رئیس جمهور و با حضور دانشجویان و مسئولین برگزار میشود، به دانشجویانی که به قول شهید بهشتی باید مؤذن جامعه باشند و نقش بیدار کننده را داشته باشند اجازه کوچکترین انتقادی درباره عملکرد دولت داده نمیشود و به شکل دیکتاتور مآبانه ای با آنان برخورد میشود.
وی ادامه داد: وزیر ارشاد در روز خبرنگار روزی که متعلق به رسانههاست به جای این که تلاش کند اگر کدورتی بین دولت و رسانههاست برطرف شود با اشاره به رسانه منتقد اعلام میکند اگر آن رسانه بخواهد باز هم علیه دولت آن حرفها را تکرار کند مجوز آن رسانه را از بیخ و بن لغو میکنیم. و متاسفانه مشاهده میکنیم نگاه دیکتاتور مابانه در عمق و گوشت و پوست دولت نفوذ کرده، تا آنجا که وزیر ارشاد از لغو یک رسانه بدون هیچ گونه ابایی سخن میگوید.
عبدی تصریح کرد: ما امروز شاهد هستیم حتی افرادی که رده بالایی در میان مسئولین ندارند از شرکت در جلسات دانشجویی که توسط خود دانشجویان با هدف پرسش و پاسخ دانش محورانه و پاسخگویی مسئولین به صورت رودرو و چهره به چهره برگزار میشود سرباز میزنند.
وی افزود: حتی ما از مسئولان خواستیم که درباره مسئله ای همچون هسته ای که امروز سؤالات متعددی پیرامون آن وجود دارد و شاید به نفع دولت باشد نمایندگانش در آن حضور پیدا کنند، به سوالات پاسخ دهند شاهد هستیم که هیچ یک از افراد دستگاه دیپلماسی حاضر نیستند تا در آن شرکت کند.
عبدی تصریح کرد: دومین موضوعی که ما در سال های اخیر همواره تلاش کردهایم به آن بپردازیم موضوع برخورد کاریکاتوری با بحث فساد است. متاسفانه شاهد هستیم که در دو سال گذشته بحث فساد به یک اهرم فشار برای ضربه زدن به گروهها و افراد منتقد تبدیل شده است.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: هر گاه در آستانه انتخاباتی سیاسی در کشور قرار بگیریم مشاهده میکنیم که حجم عظیمی از رسانه های دولتی و یا حامی دولت به ساختن بابک زنجانیها یا پرونده های سه هزار میلیاردی جدید میپردازند. در صورتی که اگر واقعاً دولت در رسیدن به پرونده های فساد اقتصادی صادق است و دوست دارد که دستگاه قضا به آن رسیدگی کند باید نگاهش متوجه وزیر نفت و برکناری وی از مسند این وزارتخانه باشد که در بزرگترین پرونده فساد اقتصادی کشور نقش داشته و موجب شده که به واسطه حضور وی در این پرونده جمهوری اسلامی محکوم شناخته شود و خسارت و هزینه های سنگینی را در این پرونده متحمل شود.
وی اظهار داشت: اینکه دولت تلاش میکند برای سرکوب کردن منتقدانش از این ابزار استفاده کند و مهمترین نتیجه آن بی اعتمادی هر چه بیشتر مردم نسبت به مسئولان و کیان انقلاب اسلامی است که قطعاً به جای آنکه اهرم فشاری باشد بر گروه های مختلف دولت به ابزاری تبدیل خواهد شد برای ضربه زدن به خود دولت.
عبدی تصریح کرد: دولت جزئی از نظام جمهوری اسلامی است و اگر قرار باشد این گزافه گویی ها نسبت به فسادهای اقتصادی در کشور، دستگاه های اجرایی و دیگر دستگاه های کشور مطرح شود خود دولت از این مسئله در امان نخواهد بود.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: سومین مسئله ای که دغدغه ما بوده و تلاش کردیم که در این نشست به آن رسیدگی کنیم همان سوالی بوده که نماینده ما در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب آن را مطرح کرد و آن هم پیش بینی درباره آینده استکبارستیزی است. از این رو یکی از اساسیترین رکن های شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی شعار استقلال از چپ گراها و راست گراها در فضای بین الملل بوده که ما معتقد هستیم که نظام جمهوری اسلامی قرار است در دنیا مستقل باشد. نه آزادیاش را تحت سیطره دیگران قرار دهد و نه اجازه دهد هیچ کشوری در دنیا آزادی ایران را در دست بگیرد.
وی اظهار داشت: ما در تلاش هستیم که در این نشست یکی از برنامه های سال آینده اتحادیه را مشخص بکنیم که چه توافق انجام بشود و چه نشود، چه عده ای در داخل کشور به دنبال سرسپردگی غرب با هر هزینه ای به ویژه با آمریکاییها باشند و بخواهند با وجود دشمنی های مکرری که در قبال ایران داشته ارتباط برقرار کنند و بخواهند تا بازگشایی سفارت آمریکا و به عبارتی جاسوس خانه آنها را در کشور پیش بروند، ما دانشجویان انقلابی به آنها این اجازه را نخواهیم داد.
عبدی بیان کرد: ما دانشجویان انقلابی وظیفه خودمان می دانیم در حفظ آرمان های انقلاب که در این آرمان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است تلاش کنیم و نشان دهیم که استکبارستیزی در ذات انقلاب اسلامی است و اگر کسی تلاش بکند که استکبارستیزی را از انقلاب اسلامی بگیرد با قدرت روی اصول انقلاب اسلامی پافشاری کنیم و اجازه ندهیم که کسی در هیچ جایگاهی به آن خدشه وارد کند.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل تصریح کرد: تجربه سال های گذشته نشان داده افرادی که به دنبال مطرح کردن شعارها و خاطره هایی از زبان بزرگان هستند هیچ گاه حتی زمانی که بخواهند برای انتخابات ریاست جمهوری و یا انتخابات مجلس خبرگان اقدام کنند مورد قبول جامعه قرار نخواهند گرفت.
وی افزود: ما تمام تلاش مان این است که در این سه حوزه برنامه های خوبی داشته باشیم و در کنار همه آنها مسئله انتخابات مجلس شورای اسلامی را داریم و معتقد هستیم که گروه هایی که پس از فتنه سال 88 از دایره سیاسی نظام خارج شده بودند و الان تلاش میکنند تا مجدداً یا خودشان به عرصه سیاسی برگردند یا چهره های کمتر رسانه ای شده خود را که احتمال تاییدشان در شورای نگهبان باشد را به عرصه برگردانند صرف نظر از اینکه در کدام طیف سیاسی اصولگرا یا اصلاح طلب قرار دارد انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در سراسر کشور تلاش میکند تا شاخصها و ملاک هایی که یک نماینده خوب برای خدمت به نظام جمهوری اسلامی دارد را مشخص کنند و هر گاه ببیند فردی چنین مشخصه ای را ندارد اجازه ورود به آن را نخواهند داد.
عبدی اظهار داشت: از مهمترین ملاک هایی که مدنظر ماست پایبندی به منافع جمهوری اسلامی است و از مهمترین نشانه های این پایبندی دست نداشتن در براندازی نظام است براندازی نظام در هر جایی قدغن است افرادی که چه در فتنه 88 و دیگر فتنه ها نقشی داشتهاند به هیچ وجه حق حضور در انتخابات در مجلس را ندارند و فتنه گران به هیچ عنوان امکان حضور در انتخابات را از نظر ما ندارند. حتی معتقد هستیم که احزاب برانداز که منحله اعلام شدهاند اعضایشان هم نباید اجازه حضور داشته باشند چرا که این افراد به صورت ساختاریافته برای براندازی نظام تلاش کردند.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل تاکید کرد: مسئله دیگری که برای انتخابات مطرح میشود این است که افرادی باید بر سر کار بیایند که خودشان را وابسته به جریان مرعوب غربی معرفی نکنند.
وی ادامه داد: اگر افرادی روی کار آیند که نسبت به توان داخلی کشور بی اعتماد باشند نتیجه آن مجلسی مانند مجلس ششم خواهد شد که جمعی از افراد بی اعتماد نسبت به توان داخلی کشور یا فریب خورده غربی تلاش کردند تا مجلس را به پایگاهی برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی تبدیل کنند.
عبدی در پایان خاطرنشان کرد: ما در تلاشیم که این دو شاخص را به صورت مشخص و شاخص های دیگر همچون انقلابی بودن، تحصیلکرده بودن و متخصص بودن را در این نشست در حضور نمایندگان مجلس مطرح کنیم تا ان شاالله افرادی با این مشخصهها را در مجلس مشاهده کنیم.