آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۸۷۵
خسروی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

عدم نفوذ آمریکا در ایران مانع از هجوم بحران اقتصادی در کشور شد/ دلیل نفوذ آمریکایی‌ها در ایران تخریب در داخل کشور است

عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: علت این مسئله که آمریکایی‌ها به دنبال نفوذ اقتصادی در کشور هستند، این است که نفوذ، مقدمه تخریب اقتصادی است و خواسته آمریکایی‌ها هم در بحث اقتصادی و هم سیاسی و فرهنگی همین است که ابتدا نفوذ کرده و سپس به تخریب دست بزنند.

مرتضی خسروی، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: اگر بخواهیم تفسیر درستی از صحبت‌های حضرت آقا داشته باشیم، باید ابتدا نگاهی به استراتژی آمریکا برای دوران پسا توافق داشته باشیم و بدانیم که آمریکایی‌ها از این توافق به دنیال چه اهدافی هستند.

 

وی ادامه داد: چیزی که مشخص است این است که آنها از این توافق تنها به دنبال مسائل هسته‌ای نیستند و آنها این را برای خود یک شروع می‌دانند که هدف آنها تغییر نظام در ایران است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پس از جمع‌بندی وین عده‌ای گفتند که اکنون دیگر درهای کشور بر روی آمریکایی‌ها باز شده است؛ اما همانگونه که دیدید مقام معظم رهبری فرمودند که ما مقابل نفوذ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آمریکا را گرفتیم و خواهیم گرفت که این خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است.

 

خسروی تصریح کرد: علت این مسئله که آمریکایی‌ها به دنبال نفوذ اقتصادی در کشور هستند این است که نفوذ، مقدمه تخریب اقتصادی است و خواسته آمریکایی‌ها هم در بحث اقتصادی و هم سیاسی و فرهنگی همین است که ابتدا نفوذ کرده و سپس به تخریب دست بزنند.

 

وی ادامه داد: این مسئله را آمریکایی‌ها پیش از این نیز در کشورهای جنوب شرقی انجام دادند و پس از آن که در این کشورها نفوذ کردند اقتصاد آنها را به ویرانی کشاندند که امروزه می‌توانید ببینید برخی کشورها مانند چین به دنبال آن است تا با انعقاد تفاهم‌نامه پولی با کشورهای دیگر همچون روسیه جلوی نفوذ آمریکایی‌ها را در اقتصادش بگیرد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: یکی از دلایل مهمی که در بحران اقتصادی دنیا ایران لطمه زیادی ندید عدم نفوذ آنها در اقتصاد ما بود.

 

خسروی همچنین گفت: اگر از جنبه دیگر نیز بخواهیم بنگریم غربی‌ها اعلام کردند که اگر توافق عملی شود پنج و نیم میلیون شغل دراروپا بوجود خواهد آمد که این مسئله به صورت معکوس در ایران عمل خواهد کرد یعنی اشتغال بسیاری از ایرانی‌ها در داخل کشور به خطر می‌افتد و خیلی از شغل‌ها که قرار بود در ایران بوجود بیاید در واقع به اروپا انتقال خواهد یافت.

 

وی تاکید کرد: ما به هیچ‌وجه نباید از ورود این کشورها به ایران خوشحال باشیم و ذوق زده برخورد کنیم.

 

عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مسئله دیگری که باید به آن پرداخته شود، عدم نفوذ سیاسی و فرهنگی آمریکا به داخل کشور است همانگونه که تئورسین‌های آن ها می‌گویند که اگر بخواهیم در مسائل سیاسی و فرهنگی ایران نقش بازی کنیم باید ابتدا در این کشور نفوذ کنیم.

 

خسروی ادامه داد: در این رابطه دیدید که کلینتون در مورد اتفاقات سال 88 گفت که ما برای هدایت آشوبگران جایگاه و سفارتی در ایران نداشتیم و مجبور بودیم تا به صورت نیابتی عمل کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: مسئولان دولت باید پاسخ دهند که چرا برای بازگشایی سفارت انگلیس در ایران تا این حد عجله دارند و ذوق‌زده عمل می‌کنند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: از طرف دیگر اندیشکده‌های آمریکایی فاش می‌گویند که سرازیر شدن محصولات اقتصادی آنها به ایران خود یک فرهنگ را به داخل کشور نفوذ می‌دهد.

 

خسروی تاکید کرد: باید دید که در این شرایط، ماجرای ورود مک دونالد به ایران از کجا و به چه نیتی آب می‌خورد؟ مک دونالد بیش از آنکه یک محصول اقتصادی باشد یک فرهنگ است که امروزه به نماد آمریکا نیز تبدیل شده است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروزه میدان مبارزه با آمریکا کاملا مشخص است و همانگونه که رهبری تاکید دارند آمریکا دشمن واقعی و اتم استکبار جهانی است که عده‌ای می‌خواهند این دشمن را وارونه نشان دهند و مسئولان باید جوابگو باشند که در کدام جبهه می‌جنگند؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار