دوره خط امام ویژه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در مشهد آغاز شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۵۷۵
با حضور ۴۵۰ دانشجو؛

دوره خط امام ویژه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در مشهد آغاز شد

طرح خط امام ویژه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از دیروز به مدت هفت روز با حضور ۴۵۰ فعال دانشجویی در مشهد آغاز شد.

شورابی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اعلام این خبر که طرح خط امام ویژه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از دیروز در مشهد آغاز شد، گفت: این طرح به مدت یک هفته در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به این‌که در این دوره ۴۵۰ نفر از مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور حضور دارند، تصریح کرد: حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین، حجت الاسلام پناهیان، سخنران مذهبی، سید نظام‌الدین موسوی، مدیر عامل خبرگزاری فارس، محمدحسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم در این دوره به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

مسئول رسانه طرح خط امام با بیان این‌که بخش اعظم دوره به شکل کارگاهی و در جهت مهارت افزایی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: از سرفصل‌های مطرح در این دوره می‌توان به «بررسی اندیشه حضرت امام«، «انقلاب اسلامی در هندسه قدرت جهانی»، «بررسی مبانی فرهنگی و سیاسی دولت»، «بررسی مبانی اقتصاد مقاومتی» و «بررسی گفتمان سیاسی مجالس بعد از انقلاب اسلامی» اشاره کرد.

 

لازم به ذکر است، روز گذشته سردار جعفری، فرمانده کل سپاه پاسدارانن در جلسه‌ای بدون حضور خبرنگار در جمع دانشجویان بسیجی با آنان به گفتگو نشست.

پربازدیدترین آخرین اخبار