کد خبر:۴۳۴۰۴۴
نامه سرگشاده بسیج دانشجویی علوم پزشکی تهران به لاریجانی؛

مجلس نباید اجازه تصویب موارد خلاف خطوط قرمز را بدهد

در این شرایط زمانی حساس٬ مجلس شورای اسلامی می‌بایست بدون توجه به فضاسازی‌های سیاسی و به دور از هرگونه جهت‌گیری‌های حزبی و جناحی٬ همراه با متانت و حفظ کامل وحدت و همبستگی بین دولت و مجلس و همچنین القای این همدلی به مردم٬ اقدام به بررسی دقیق متن توافقنامه طبق فرمایش حضرت امام خامنه‌ای(حفظه الله) در مسیر قانونی خود نماید و اجازه تصویب موارد خلاف خطوط قرمز را ندهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامه ای سرگشاده به لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی موارد نقض شده در برجام را ذکر کرد که متن نامه  به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای لاریجانی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم


اکنون که در شرایط پیچیده و حساس عالم٬ مردم ایران و همچنین امت‏های اسلامی جهان و به ویژه منطقه غرب آسیا، شاهد بیداری روبه گسترش ملت‌های جهان و فروپاشی استکبار کهنه جهانی و در راس آن شیطان بزرگ می‌باشند و انقلاب اسلامی و مقاومت سی و چند ساله ملت ایران را به امامت دو نائب برحق حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا له الفداء، الگوی مناسبی جهت دستیابی به اهداف و استقلال خود می‏یابند، و در مقابل این حرکت فطری و انسانی٬ دشمنی‌های استکبار جهانی و صهیونیسم خون‌خوار٬ روز به روز در حال افزایش است٬ می‌بایست ملت ایران به عنوان طلایه داران این حرکت عظیم جهانی٬ با استقامت روزافزون و تلاش گسترده به همراه متحد کردن امت‌ها در جهت پیشرفت در مسیر اهداف و آرمان‌های اسلام و همچنین ایستادگی تمام در مقابل فتنه جدید تحریف انقلاب و امام خمینی(رحمة الله علیه) و برافراشته نمودن پرچم «لا اله الا الله» در افق هستی٬ جان تشنه عالم را برای نوشیدن حقیقت اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه و آله و سلم) سیراب نمایند. در این بین و در شرایطی که اعتراف دولتمردان امریکایی مبنی بر استقامت ملت عزیز ایران و فروپاشی نظام تحریم­ها قابل رؤیت می‏باشد، وظیفه مجلس محترم به عنوان نمایندگان مردمی که بیش از ۳۰ سال در راه اهداف انقلاب اسلامی در مقابل دشمنان سرسخت و حیله گر٬ با بصیرت و استقامتی مثال زدنی پیشرفتی همه‌جانبه دارند٬ بسی قابل تأمل و در خور توجه است؛ آنجا که بنیانگذار کبیر انقلاب٬ حضرت امام خمینی(قدس سره) می‌فرمایند:

 

«یکی از اموری که مطمح نظر آنهایی است که می‌‌خواهند این انقلاب را به شکست برسانند قضیه مجلس است. مجلس یک چیز سهلی نیست کارش. مجلس یک چیزی است که در رأس همه اموری که در کشور است واقع است. یعنی مجلس خوب همه چیز را خوب می‌‌کند و مجلس بد همه چیز را بد می‌‌کند.» صحیفه امام، ج ‌۱۸، ص ۲۸۲

همانطور که ملاحظه می‌فرمایید٬ در رأس امور بودن٬ مسئولیتی بسیار بزرگ را در پیشگاه حضرت حق تعالی بر دوش انسان قرار می‌دهد که عمل به این مسئولیت یا تخطی از آن٬ عواقب خاص خودش را متناسب با اهمیت مسئولیت٬ در پی دارد. پس از تلاش بی وقفه و غیورانه فرزندان انقلاب در سیاست خارجی، اکنون نوبت به ادای دین مجلس محترم شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی رسیده است که متاسفانه تعطیلی کنونی مجلس محترم، وجهه مناسبی در افکار عمومی مردم ندارد. از مجلس محترم و شورایعالی امنیت ملی انتظار می رود متن برنامه اقدام مشترک موسوم به برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و نقشه راه آژانس بین المللی انرژی اتمی را با همتی جهادی و غیرتی اسلامی و انقلابی مورد بررسی قرار دهند تا همچنان مجلس مأمن حراست از استقلال، عزت و اقتدار ایران اسلامی باشد.


جناب آقای لاریجانی و نمایندگان محترم

به موجب اصل هفتادوهفت و یکصدوبیست‌و‌پنج قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران٬ مبنی بر تصویب عهدنامه‌ها٬ مقاوله‌نامه‌ها٬ قراردادها٬ موافقت‌نامه‌های بین المللی و قراردادهای دولت ایران با سایر دولت‌ها و همچنین امضای پیمان‌های مربوط به اتحادیه‌های بین المللی٬ توسط مجلس شورای اسلامی٬ لازم دانستیم به عنوان پیشقراولان بیداری و آگاهی امت اسلام٬ خدمت شما و همکاران محترم این نکته را یادآور شویم که حفظ خطوط قرمز نظام اسلامی٬ در این برهه زمانی وابسته به هوشیاری و ایستادگی شما می‌باشد. قشر دانشجو باتوجه به خصوصیات ذاتی خود از جمله روحیه مطالبه‌گری و همچنین بنا به وظایفی که بر عهده دارد٬ امروزه تکلیف تصمیم سازی جهت صیانت از خطوط قرمز نظام را بر گردن دارد. چرا که در فرمایش حضرت امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) داریم:

 

«دانشجو تصمیم ساز است؛ دانشجو گفتمان‌ساز است. شما وقتی که یک آرمانی را دنبال می‏کنید، می‏گویید، تکرار می‏کنید و بجد پای آن می‏ایستید، این یک گفتمان در جامعه ایجاد می‏کند، این موجب تصمیم سازی می‏شود؛ زیدِ تصمیم‌گیر در فلان مرکز تصمیم‌گیریِ مدیریّت کشوری، وقتی که یک چیزی به ‌عنوان یک گفتمان درآمد، مجبور میشود دنبال بکند.» ۱۳۹۴/۰۴/۲۰

 

همه ما به این نکته توجه داریم که دشمن هیچ‌گاه از دشمنی خود دست برنمی‌دارد و تا دست کشیدن امت اسلام از آرمانها و اهداف اسلام حقیقی٬ به مکر و حیله‌گری و توطئه‌های شیطانی خود ادامه خواهد داد.  «وَلَن تَرْضَى عَنكَ الْيَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ الَّذِي جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ» ۱۲۰ بقره. (يهودان و ترسايان از تو خشنود نمى‌شوند، تا به آيينشان گردن نهى. بگو: هدايت، هدايتى است كه از جانب خدا باشد. اگر از آن پس كه خدا تو را آگاه كرده است از خواسته آنها پيروى كنى، هيچ ياور و مددكارى از جانب او نخواهى داشت.) لازم به ذکر است طرف های مقابل در توافق بخصوص آمریکای جنایتکار، هم اکنون نیز از اعلام حمایت های مستقیم و غیر مستقیم خود از وحشیانه ترین و شنیع ترین جنایات بشری در فلسطین، لبنان، عراق، سوریه، بحرین و سایر کشورهای اسلامی ابایی ندارند و اوج کینه ورزی خود را از اسلام و مسملین با ایجاد گروه‏های تروریستی و ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی متجلی نموده اند.

 

در این شرایط زمانی حساس٬ مجلس شورای اسلامی می‌بایست بدون توجه به فضاسازی‌های سیاسی و به دور از هرگونه جهت‌گیری‌های حزبی و جناحی٬ همراه با متانت و حفظ کامل وحدت و همبستگی بین دولت و مجلس و همچنین القای این همدلی به مردم٬ اقدام به بررسی دقیق متن توافقنامه طبق فرمایش حضرت امام خامنه‌ای(حفظه الله) در مسیر قانونی خود نماید و اجازه تصویب موارد خلاف خطوط قرمز را ندهد. در این مسیر دو نکته حائز اهمیت می‌باشد:

 

نکته اول: همانطور که عرض شد٬ دشمن درصدد استفاده از کوچکترین فرصت‌ها در جهت ایجاد شکاف و دودستگی بین آحاد ملت و همچنین دولت و مردم می‌باشد. لازم است با هوشیاری تمام٬ اجازه این اقدامات به دشمنان قسم خورده انقلاب داده نشود.

 

نکته دوم: داشتن عزم راسخ و تصمیمی استوار بر یقین٬ پس از انجام مشورت‌های لازم و ملاحظه تمام جوانب امور و بی‌توجهی به فضا سازی های سیاسی می‌باشد. که در غیر اینصورت٬ تصمیم گرفته شده٬ دچار سستی و بیهودگی در افکار عمومی و باعث تنزل جایگاه مجلس از مقام حقیقی خود خواهد شد.

 

اکنون به برخی از مفاد توافقنامه که خطوط قرمز نظام را تأمین نکرده است٬ با توجه به بیانات امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) اشاره می‌نماییم:

 

   ۱. عدم پذیرش محدودیتهای بلند مدت و مخالفت با زمانهای ۱۵ و ۲۵ سال برای اتمام برخی موضوعات

ما برخلاف اصرار امریکایی‌ها محدودیتهای بلند مدت ۱۰، ۱۲ ساله را قبول نداریم و مقدار سالهای مورد قبول محدودیت را به هیئت مذاکره کننده گفته‌ایم.

زمانهای ۱۵ سال و ۲۵ سال که دائماً می‌گویند برای فلان چیز را هم ما قبول نداریم. این زمان مشخص است و تمام خواهد شد. ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

 

موارد نقض شده در برجام:

آژانس برای ۲۵ سال، سنگ معدن تغلیظ شده ی اورانیوم تولید شده توسط ایران را در همه ی کارخانه ها مورد نظارت و دیده بانی قرار خواهد داد. (ص۱۰توافقنامه)

آژانس برای ۲۰ سال لوله های سانتریفیوژ ایران را مورد نظارت و محدودیت قرار خواهد داد. (ص۱۰ توافقنامه)

ایران برای ۱۰ سال فقط ۵۰۶۰ سانتریفیوژ نسل ۱ و فقط در نطنز خواهد داشت. (ص۲۷ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال تنها تا ۶۷/۳ درصد می تواند غنی سازی کند. (ص۲۷ توافقنامه)

ایران برای ۱۰ سال به تست سانتریفیوژ IR-۴ به صورت تک و آبشار ۱۰ تایی ادامه خواهد داد. (ص۲۸ توافقنامه)

ایران برای ۱۰ سال به تست سانتریفیوژ IR-۵ با یک ماشین ادامه خواهد داد. (ص۲۹ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال همه ی تست های همراه با اورانیوم سانتریفیوژ های خود را تنها در نطنز و همه ی تست های مکانیکی سانتریفیوژهای خود را در تنها در مجتمع تهران و نطنز انجام خواهد داد. (ص۲۹ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال هیچ غنی سازی و هیچ ماده ی هسته ای در فردو نخواهد داشت. (ص۳۱ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال ذخایر اورانیوم غنی شده ی ۶۷/۳ درصد خود را به کمتر از ۳۰۰ کیلوگرم محدود خواهد کرد. (ص۳۴ توافقنامه)


   ۲. ادامه کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز در زمان محدودیت  

 

در طول سالهای محدودیت هم باید تحقیق و توسعه ادامه داشته باشد. آنها می‌گویند در مدت ۱۲ سال هیچ کاری نکنید اما این، یک حرف زور مضاعف و غلط مضاعف است. ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

 

موارد نقض شده در برجام:

ایران به‏مدت ۱۵ سال حق تحقیق و توسعه‏ای در رابطه با نحوه­ی استخراج، ذوب، شکل دهی و ماشین­کاری فلزات اورانیوم و پلوتونیوم و یا آلیاژهای آنها را ندارد. (ص۲۶ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال دست به باز فرآوری سوخت نخواهد زد و هیچ تاسیساتی برای این کار نخواهد ساخت.(ص۲۵ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال تنها ۱۰۴۴ سانتریفیوژ نسل ۱ در فردو خواهد داشت. (ص۳۱ توافقنامه)

ایران بعد از ۱۰ سال به نصب زیرساخت های ضروری سانتریفیوژهای IR-۸ در نطنز اقدام خواهد کرد. (ص۳۳ توافقنامه)

ایران برای ۱۵ سال تاسیساتی برای تبدیل سوخت به گاز  UF۶ نخواهد ساخت. (ص۳۵ توافقنامه)


   ۳. لغو فوری تحریم‌های اقتصادی، مالی و بانکی هنگام امضای موافقتنامه و سایر تحریم‌ها در فواصل معقول

 

تحریم‌های اقتصادی، مالی و بانکی چه مربوط به شورای امنیت، چه کنگره امریکا و چه دولت امریکا باید فوراً هنگام امضای موافقتنامه لغو و بقیه تحریم‌ها هم در فواصل معقول برداشته شود. ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

موارد نقض شده در برجام:

هشت سال بعد از روز اجرای توافق یا روزی که آژانس به این نتیجه برسد که تمام فعالیت‏های هسته‏ای ایران صلح آمیز است، هرکدام که زودتر باشد؛ آمریکا اقدامات مقتضی را برای لغو تحریم های هسته‏ای انجام خواهد داد. (ص۱۴ توافقنامه)

اتحادیه اروپا و آمریکا ۸ سال پس از روز اجرای توافق یا روزی که آژانس به این نتیجه برسد که تمام فعالیت‏های هسته‏ای ایران صلح آمیز است، هرکدام که زودتر باشد؛ اقدام به لغو یا تعلیق تمامی مفاد مقررات اروپایی مرتبط با تحریم‏ها می‏کند. (ص۱۲ توافقنامه)

 

   ۴. منوط نشدن لغو تحریم‌ها به اجرای تعهدات ایران

لغو تحریم‌ها نباید به اجرای تعهدات ایران منوط شود، نگویند شما تعهدات را انجام دهید بعد آژانس گواهی دهد تا تحریم‌ها لغو شود، ما این مسئله را مطلقاً قبول نداریم. اجرائیات لغو تحریم‌ها باید با اجرائیات تعهدات ایران متناظر باشد. ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

 

مورد نقض شده در برجام:

اتحادیه اروپا تحریم های مرتبط با هسته ای مالی و اقتصادی خود را همزمان با تایید آژانس بر اجرای اقدامات توافق شده هسته ای ایران خاتمه خواهد داد. (ص۱۱ توافقنامه)

 

   ۵. مخالفت با موکول کردن هر اقدامی به گزارش آژانس  

 

ما با موکول کردن اجرای تعهدات طرف مقابل به گزارش آژانس مخالفیم. چون آژانس بارها و بارها ثابت کرده مستقل و عادل نیست، بنابراین ما به آن بدبین هستیم. می‌گویند «آژانس باید اطمینان پیدا کند» این چه حرف نامعقولی است؟ چگونه اطمینان پیدا کند مگر اینکه وجب به وجب این سرزمین را بازرسی کند. ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

 

موارد نقض شده در برجام:

 

اتحادیه اروپا تحریم های مرتبط با اشاعه را ۸ سال پس از اینکه آژانس به این نتیجه رسید که همه ی مواد هسته ای در ایران صلح آمیز است خاتمه خواهد داد . (ص۱۲ توافقنامه)

آمریکا، در اجرای تحریم هایی که در پیوست ۲ آمده است همزمان با تایید آژانس بر اجرای اقدامات توافق شده هسته ای ایران وقفه ایجاد می کند. (ص۱۲و۱۴ توافقنامه)

 

   ۶. مخالفت با بازرسی‌های غیرمتعارف، پرس و جو از شخصیتهای ایران و بازرسی از مراکز نظامی

 

با بازرسی‌های غیرمتعارف و پرس و جو از شخصیتها را هم به هیچ‌وجه بنده موافق نیستم. بازرسی از مراکز نظامی را هم نمی‌پذیریم همچنان که قبلاً هم گفتیم. ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

 

موارد نقض شده در برجام:

 

با توجه به گزارش مورخ ۸ نوامبر ۲۰۱۱ آژانس (مسئله PMD ) با دسترسی کامل به سایت، تجهیزات، اشخاص و اسناد موافقت شده‌است. (ص۱۰ توافقنامه)

اگر توضیحات ایران نگرانی‏های آژانس را برطرف نکند، آژانس درخواست دسترسی به چنین محل‏هایی را مطرح می­کند. (ص۴۲ توافقنامه)

 

   ۷. ظرفیّت غنی‌سازی کشور

 

هدف آنها این است که جمهوری اسلامی را در باب ظرفیّت غنی‌سازی مثلاً - که یکی از مسائل است - به ده هزار سو راضی کنند، منتها از پانصد سو و هزار سو شروع کرده‌اند، که حدود دههزار سو مثلاً محصول حدود ده هزار سانتریفیوژ - همین قدیمی‌هایی که از قبل داشتیم و داریم - است. هدف آنها این است. مسئولین ما میگویند ما به ۱۹۰۰۰۰ سو احتیاج داریم. ممکن است این نیاز مال امسال و دو سال دیگر و پنج سال دیگر نباشد، امّا این نیاز قطعی کشور است. ۱۳۹۳/۰۴/۱۶

 

مورد نقض شده در برجام:

ایران برای ۱۰ سال فقط ۵۰۶۰ سانتریفیوژ نسل ۱ و فقط در نطنز خواهد داشت. (ص ۲۷ توافقنامه)

انتظار امت اسلامی از نمایندگان محترم و شورایعالی امنیت ملی٬ این است که در مقابل زیاده خواهی‌های استکبار جهانی و مکر و حیله‌ی دشمنان اسلام ایستادگی نمایند و منافع و مصالح کشور را که وابسته به خطوط قرمز نظام می‌باشد٬ بدون هیچ کم و کاستی و با قاطعیت تمام٬ تأمین نمایند؛ تا در این پیچ تاریخی عالم٬ جایگاه تنها حکومت اسلامی مبتنی بر احکام کامل اسلام ناب در جهان٬ به عنوان مصداق کامل کشوری که مبارزه با استکبار جهانی و طاغوت‌های عالم٬ جزو اصول بنیادی آن است٬ به طور کامل حفظ شود و امید ملت‌های مسلمان بیدار و در صحنه٬ با حرکت صحیح و به موقع حضراتعالی٬ در نهایت به نابودی سریع‌تر شیطان بزرگ و برقراری حکومت جهانی اسلام ختم گردد. این اقدام بی‏شک حمایت‏های خالصانه مردم بصیر و بیدار جمهوری اسلامی را از مجلس محترم درپی خواهد داشت و علی‏رغم میل دشمنان، نمایندگان خود را در این صحنه حساس تنها نخواهند گذاشت. مردم انقلابی در حماسه ۹ دی، یوم الله ۲۲ بهمن، تشییع با شکوه شهدای غواص و بسیاری موارد دیگر اعلام نموده‏اند که دوران صلح و سازش با استکبار، غیرقابل برگشت می‏باشد و در صورت فتنه انگیزی دشمن خبیث این بار به تعبیر امام خمینی(رحمة الله علیه) کربلایی دیگر بر پا خواهد شد. لذا ایفای نقش صحیح نمایندگان مردمی که آرمانش تحقق اسلام ناب در سرتاسر عالم می‏باشد، و همچنین شورایعالی امنیت ملی، نتیجه‏ای جز سرافراشتگی مجلس و دولت را در پیشگاه ملت و خداوند تبارک و تعالی در پی نخواهد داشت انشاء الله.


بسیج دانشجویی  دانشگاه علوم پزشکی تهران

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار