به گزارش «خبرگزاری دانشجو|» به نقل از کُرددانش؛ اعضای شورای دانشگاه کردستان که شامل روسا و معاونین دانشکده های مختلف دانشگاه کردستان بودند در دیداری که دیروز با معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری داشتند به بیان دغدغههای خود پرداختند.
در این دیدار احمد نهیرات رئیس دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه کردستان به راهاندازی گروه زبان و ادبیات کردی در این دانشکده و پذیرش دانشجو از ترم آینده در این رشته اشاره کرد و گفت: باید حمایت های ویژه ای برای جذب اعضای هئیت علمی این گروه و همچنین تدوین کتابهای درسی این رشته در نظر گرفته شود.
رییس دانشکده بیجار گفت: دانشکده علوم پایه و فنی-مهندسی بیجار از مهرماه سال 1393 فعالیت خود را با سه رشته علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی, آمار در مقطع کارشناسی و فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد شروع نمود و امروز دارای ظرفیتی بالغ بر 61 نفر است اما در حال حاضر این دانشکده فقط 31 دانشجو داریم و همین تعداد کم دانشجو باعث ایجاد مشکلاتی شده است.
ایراندوست رییس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان نیز گفت: هر چند استان کردستان دارای غنای فرهنگی بالا در زمینه هنر است اما این دانشکده از سال 92 با دو رشته معماری و شهرسازی کار خود را شروع کرد و امروز 330 دانشجو دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه استان کردستان در زمینه موسیقی شخصیت های ملی زیادی را در خود پرورش داده است از وزارت علوم درخواست موافقت با ایجاد رشته موسیقی و صنایع دستی در این دانشکده را داریم.
وی همچنین خواستار ایجاد رشته کارشناسی ارشد طراحی شهری که در غرب چنین رشته ای وجود ندارد و در کردستان این ظرفیت وجود دارد شد و گفت: دیگر رشته درخواستی ما دکتری شهرسازی است که زمینه و امکانات این رشته در این دانشکده وجود دارد.
اما شاه نظری رییس دانشکده علوم پایه سخنران بعدی بود که تصریح کرد: دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان که قدیمی ترین دانشکده دانشگاه کردستان است در حال حاضر دارای 7 رشته کارشناسی, 15 گرایش ارشد و 13گرایش دکتری است .
وی نیز درخواست ایجاد رشته فوتونیک در مقطع ارشد, نانوفیزیک در مقطع ارشد و نانو شیمی در مقطع دکتری داشت و افزود: در حال حاضر 11 دانشجو در زمینه نانو در این دانشکده مشغول تحصیل هستند که دارای رتبه های ممتاز کشور هستند.
شاه نظری با بیان اینکه در استان کردستان زیرساخت های پتروشیمی در حال تکمیل شدن است خواستار ایجاد رشته شیمی پلیمر برای رفع نیازهای کردستان شد.
رییس دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان ادامه داد: با توجه به اینکه این دانشکده دارای 6 گروه آموزشی با بیش از 70 عضو هیئت علمی است خواستار جدا شدن تعدادی از گروه های آموزشی از این مجموعه شد.