کد خبر:۴۳۵۰۰۸
حجت الاسلام حسینی قمی:

مساجد نباید در حرکات سیاسی، جناحی عمل کنند

یک مدرس حوزه گفت: مساجد نباید در حرکات سیاسی، جناحی عمل کنند، در مساجد افراد مختلف با گرایشات سیاسی مختلفی حضور دارند که همه خواهان این نظام هستند؛ بنابراین نباید با آوردن یک جناح خاص و یا تبلیغ روزنامه یک جناح خاص مابقی افراد را دفع کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی امروز در هشتمین دوره طرح اندیشه‌های آسمانی که در دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، با اشاره به این‌که باید جاذبه مساجد را افزایش دهیم، گفت: گروه‌های مختلف مردمی و نخبگانی باید گرد هم جمع شوند و به این بیاندیشند که عواملی که منجر به جذب و  یا دفع افراد از مساجد می‌شود، چیست؟.

 

وی با بیان این نکته که در جامعه دو طبقه وجود دارند، افزود: یک طبقه مفسرین، مبلغین و محدثین هستند و یک طبقه مردم عادی که متاسفانه طبقه نخست مدام از مردم خواهش می‌کنند که پای تفسیر بنشینند.

 

این مدرس حوزه ادامه داد: همه این موارد در حالی است که در گذشته این گونه نبوده و مردم در یک طبقه بودند؛ به طور مثال در زمان امیرالمومنین(ع) این مردم عادی بودند که تفسیرها را می‌نوشتند؛ اما امروز این گونه نیست و جامعه دو طبقه شده است.

 

حجت الاسلام حسینی قمی ضمن بیان این مطلب که هر فردی باید خود متصدی تبلیغ دین باشد، خاطرنشان کرد: باید راهکاری ارائه دهیم که مردم خود به نگاشتن تفسیر بپردازند، نه این‌که تنها یک طبقه خاص به این امر اشتغال داشته باشند. باید مردم را تشویق کنیم تا قلم به دست بگیرند.

 

وی بیان داشت: ما باید کتاب را در دل مردم جا کنیم. در حرم حضرت معصومه(س) اقدامی بسیار شایسته‌ای انجام شده به طوری که کتابخانه‌ای عمومی بین رواق امام خمینی(ره) و مسجد بالاسر ایجاد شده تا افرادی که تمایل به مطالعه دارند زمان فراغت خود را به این مکان مراجعه و مطالعه کنند و چه خوب است که این اقدام نهادینه شود.

 

مسجد باید محور خدمات اجتماعی باشد

 

این کارشناس برنامه «سمت خدا» در ادامه با تاکید بر این موضوع که مسجد باید محور خدمات اجتماعی باشد، گفت: یکی از ماموریت‌های مساجد برپایی نماز است. ما امروز مشکل کمک مردمی نداریم،؛ بلکه مشکل جذب اعتماد مردم را داریم. چنانچه مردم به ما اعتماد کنند جان و مال خود را در اختیار ما خواهند گذاشت و مساجد ما نیازمند تعیین بودجه نخواهند بود.

 

حجت الاسلام حسینی قمی ادامه داد: تبلیغ دین تنها به این معنا نیست که ما یک حدیث بخوانیم و پس از آن بگوییم ما وظیفه خود را انجام داده‌ایم. خیر، ما باید مردم را به سوی خود جذب کنیم.

 

وی تصریح کرد: پیامبر(ص) هر روز صبح پس از اقامه نماز صبح روی مبارک خود را به سوی مردم می‌کردند و می‌گفتند «کسی بیماری ندارد تا به عیادتش برویم». ما نیز باید این گونه باشیم نه این‌که به محض اتمام نماز از مسجد بیرون بیاییم.

 

این مدرس حوزه در بخش دیگری از سخنان خود به حل مشکلات مردم در مسجد اشاره و خاطرنشان کرد: امروز ۱۲ میلیون جوان مجرد در آستانه ازدواج در کشور وجود دارد. این آمار فاجعه است به طوری که باید عزای عمومی اعلام کنیم. ما می‌توانیم با بهره‌گیری از تمام ظرفیت مساجد در حل این مشکلات کوشا باشیم.

 

مساجد نباید در حرکات سیاسی، جناحی عمل کنند

 

حجت الاسلام حسنی قمی در بخش پایانی سخنان خود بر عدم جناحی عمل کردن در مساجد تاکید و تصریح کرد: مساجد نباید در حرکات سیاسی، جناحی عمل کنند. در مساجد افراد مختلف با گرایشات سیاسی مختلفی حضور دارند که همه خواهان این نظام هستند؛ بنابراین نباید با آوردن یک جناح خاص و یا تبلیغ روزنامه یک جناح خاص مابقی افراد را دفع کنیم این حرکات به نظام ضربه می‌زند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار