کد خبر:۴۳۵۷۱۱
رئیس بخش صرع بیمارستان اوزانبورک آلمان:

یک درصد جمعیت جهان مبتلا به صرع هستند

رئیس بخش صرع بیمارستان اوزانبورک آلمان گفت: حدود یک درصد از جمعیت جهان مبتلا به بیماری صرع هستند که عمل جراحی بر روی ۶۰ تا ۸۰ درصد این افراد موفقیت آمیز بوده است، به طوری که پس از گذشت چند سال از عمل جراحی هیچ واکنش تشنجی را تجربه نکرده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کریستف کلینگ هاوس امروز در نشست خبری «دومین سمپوزیوم بین المللی صرع» که در بیمارستان رضوی این شهر برگزار شد، با اشاره به این‌که مرکز مانیتورینگ بیمارستان رضوی از بالاترین استاندارهای جهانی برخوردار است، تصریح کرد: نخستین مرحله پس از تشخیص بیماری صرع دارو درمانی است که چنانچه بیمار به دارو مقاومت نشان داد وی را تحت عمل جراحی قرار خواهیم داد و در نهایت چنانچه عمل جراحی نیز جواب نداد عمل تهاجمی‌تر مغزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

 

وی با اشاره به این‌که تغییرات اقلیمی و سبک زندگی می‌تواند علت صرع را تغییر دهد؛ اما بر روی صرع تاثیری ندارد، گفت: حدود یک درصد از جمعیت جهان مبتلا به بیماری صرع هستند که عمل جراحی بر روی 60 تا 80 درصد این افراد موفقیت آمیر بوده به طوری که پس از گذشت چند سال از عمل جراحی هیچ واکنش تشنجی را تجربه نکرده‌اند.

 

رئیس بخش صرع بیمارستان اوزانبورک آلمان در رابطه با تاثیر عوامل ژنتیکی بر بیماران صرعی تاکید کرد: تاثیرات ژنتیکی بر بیماری صرع بسیار کم است و افراد محدودی بوده‌اند که بیماری آنان پشتوانه عوامل ژنتیکی بوده باشد.

 

کلینگ هاوس افزود: امروزه بسیاری از بیماران صرعی با مشکل مواجه‌اند؛ به طوری که به دلیل تصورات نادرست مردم، نمی‌توانند ازدواج کنند، این در حالی است که مردم باید بدانند تاثیرات ژنتیکی در این بیماری بسیار ناچیز است.

 

وی در پایان ضمن تاکید بر این‌که سطح پزشکی در ایران بسیار بالاست، یادآور شد: باید میزان ارتباط بین پزشکان ایرانی با پزشکان جهان افزایش یابد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار