کد خبر:۴۳۵۹۸۳
مسئول بسیج دانشجویی کازرون مطرح کرد

رضایت اهالی مناطق محروم کازرون از اردوهای جهادی دانشجویی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کازرون گفت: اهالی مناطق محروم روستاهای کازرون از اردوهای جهادی دانشجویی رضایت داشتند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مراسم اختتامیه اردوی جهادی بسیج دانشجویی شهرستان کازرون در روستای تره دان بخش کوهمره نودان صبح امروز با حضور مسئولان و مردم روستا برگزار شد.


محفل یاد و خاطره شهدای روستای چکک نیز همزمان با اختتامیه اردوی جهادی دانشجویان بسیجی کازرون با حضور خانواده معزز شهدا، ایثارگران و خیل عظیم مردم روستا برگزار شد.


در این مراسم محمدهادی صحرابان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های کازرون با ارائه گزارشی از فعالیت های دانشجویان جهادگر کازرون در روستاهای محروم اظهار داشت: در اردوهای جهادی امسال رشد چشم گیری از لحاظ کیفی سازی برنامه ها، خدمات و همچنین رضایت مردم داشتیم که جای تقدیر و تشکر از مسئولان اجرایی کازرون و مسئولان دانشگاه های این شهرستان دارد.

 

در ادامه این برنامه مراسم رحمت الله خیاط، شهردار نودان با اشاره به تاریخچه حرکت های جهادی در انقلاب اسلامی گفت: ذات انقلاب اسلامی از حرکت های جهادی شکل گرفته است و انقلاب اسلامی آمد تا محرومیت و استضعاف را در جهان برچیند و مقدمه ساز حکومت مستضعفان بر ظالمان باشد.

 

وی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب اسلامی حرکت های جهادی به فرمان حضرت امام(ره) با تشکیل جهاد سازندگی انسجام گرفت و شاهد خدمات قابل توجهی به نقاط محروم بودیم  افزود: متاسفانه در یکی از دولت ها این نهاد را از گردونه خدمت حذف کردند که با تدبیر مقام معظم رهبری این رسالت به بسیج واگذار شد و امروز بسیج افتخار دارد پرچمدار محرومیت زدایی در کشور است.

 

شهردار نودان با اشاره به مباحث نظارتی برجام هسته ای بیان داشت: یکی از اهداف دشمنان ما در  برجام هسته ای اینست که ایران به سرنوشت عراق و لیبی دچار شود؛ اما کور خوانده اند چرا که ما رهبری تیزبین و مردمی بیدار داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار