کد خبر:۴۳۵۹۸۶
عزیزیان غروی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» :

چه اشتراکاتی با سیاست‌های موذیانه انگلیس وجود دارد که روابط خاص نیز برای آینده این سرزمین ترسیم می شود؟

کارشناس مسائل سیاسی گفت: سیاست های انگلیس از فتنه ۸۸ تاکنون چه تغییری کرده است که آقای روحانی در دیدار هاموند ارتقای سطح روابط علمی، دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی و سایر زمینه های فرهنگی را خواستار شده است؟! چه اشتراکاتی با سیاست های ابتکاری و موذیانه انگلیس وجود دارد که روابط خاص نیز برای آینده این سرزمین ترسیم می‌شود؟

حمیدرضا عزیزیان غروی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشگاه»، با اشاره به بازگشایی سفارت انگلیس در تهران گفت: هنوز مدت زیادی از محاکمه و اعترافات محمدحسین رسام تحلیل گر ارشد بخش سیاسی سفارت انگلیس در تهران پس از فتنه 88 نمی‌گذرد که هم زمان با سالگرد کودتای انگلیسی آمریکایی 28 مرداد 1332 در ایران که روزهای تلخ تاریخ معاصر این سرزمین را یادآوری می‌کند، سفارت انگلیس در ایران بازگشایی می‌شود و بیش از آنکه به لبخندهای دیپلماتیک اکتفا شود، کدهای امنیتی مبادله می‌شود.

 

وی تصریح کرد: مشاهدات این روزهای رفت و آمدهای ناشی از برجام بلاتکلیف در مراجع قانونی کشور، گویای مطالب عمیق و پیچیده‌ای است که به طور ماهرانه‌ای رمزنگاری شده است. بازخوانی اسناد اقدامات کینه توزانه انگلیس پس از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد سیاست‌های این کشور همواره در راستای تهدید نظام و تهدید منافع ایران اسلامی بوده که تمرکز اصلی همه این سیاست‌ها تغییر نظام سیاسی بوده است.

 

کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه رویکرد مشهود انگلیس در سیاست براندازی نظام جمهوری اسلامی با نزدیک شدن به انتخابات 88 با دو اقدام تاثیرگذار شکل گرفت،اظهار داشت: 6 ماه قبل از انتخابات، پخش تلویزیونی بی بی سی فارسی آغاز به کار کرد و در همین ایام نیز تغییر سفیر انگلیس و ماموریت ویژه سایمون گس به عنوان یک دیپلمات با سوابق امنیتی و کارکرد اطلاعاتی کلید می‌خورد.

 

وی با بیان اینکه دخالت مستقیم کاردارهای سیاسی سفارت انگلیس در فتنه 88 که با اعترافات سنگین محمدحسین رسام کارمند سفارت انگلیس دیگر بر کسی پوشیده نیست،تاکید کرد: اقدام خودجوش و انقلابی دانشجویان در برابر سفارت انگلیس در تهران منجر به طرح کاهش روابط با این کشور در مجلس شورای اسلامی شد که تا قبل از موضوع برجام به صورت قانونی در کشور اجرا شد. تبصره یک ماده واحده قانون کاهش روابط با انگلیس ارتقا روابط ایران با این کشور را منوط به تغییر سیاست‌های خصمانه انگلیس نموده است. اینکه چرا و به چه علت در هم زمانی‌های تاریخی و بدون توجه به دشمنی‌های سرسختانه انگلیس نسبت به جمهوری اسلامی ایران چه در فتنه 88 و چه در زمان تحریم و پرونده هسته‌ای ایران سفارت انگلیس در تهران بازگشایی می‌شود بسیار سوال برانگیز است.

 

 

عزیزیان غروی با بیان اینکه دست‌های پرسش گر امروز متوجه نگاه دولت محترم به سیاست‌های درب‌های باز به بهانه نتایج حاصل از برجام است،گفت: بیانات صریح مقام معظم رهبری در خصوص لزوم بسته بودن راه‌های نفوذ غرب در کشور آنچنان شفاف و مبرهن است که هر تغییری از آن ما را به هوشیاری و درایت سیاسی بیشتر دعوت می‌کند. فضای موجود کشور و اجرای سیاست‌های کلی نظام تابع تصمیمات حاکمیتی است موردی که دولت باز هم به آن بی توجه بوده است.

 

 

وی ادامه داد: اولین و مهمترین کد امنیتی مبادله شده میان دولت‌های ایران و انگلیس شکسته شدن تابوی عادی‌سازی روابط با آمریکا از مسیر بازگشایی سفارت انگلیس است. زمانی که اعضای کنگره ایالات متحده از آن ابراز خرسندی کرده‌اند. دومین کد امنیتی مبادله شده این روزها مصاحبه وزیر امور خارجه انگلیس با شبکه بی بی سی است که سعی دارد محورهای اساسی گفتمان انقلاب اسلامی که برآمده از اسلام ناب است را به چالش عمیق بکشد.

 

کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه اشاره هاموند به اینکه ایران دیگر تهدیدی برای اسرائیل نیست،تصریح کرد: به صورت زیرکانه‌ای خواست غرب را به دولتمردان ایرانی متذکر می‌گردد. او در این مصاحبه تلویحا با بیان این جمله که در قبال خطاهای ایران کور نیستیم تاکید می‌کند که در روابط فی ما بین کشوری که خطاهای مکرری از او سرزده ایران بوده و بی اعتمادی تاریخی مردم کشورمان را به این کشور ناشی از همین موارد اعلام می‌کند.

 

وی اضافه کرد: سومین کد امنیتی مبادله شده سخنان ریاست جمهوری است که در دیدار هاموند تاکید می‌کند که ایران نمی‌تواند در گذشته‌های تاریخی بماند و باید به گونه‌ای حرکت شود که علاوه بر توسعه روابط به تدریج قضاوت تاریخی مردم نیز تغییر کند!! سیاست‌های انگلیس از فتنه 88 تاکنون چه تغییری کرده است که آقای روحانی در دیدار هاموند ارتقای سطح روابط علمی، دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی و سایر زمینه‌های فرهنگی را خواستار شده است؟! چه اشتراکاتی با سیاست‌های ابتکاری و موذیانه انگلیس وجود دارد که روابط خاص نیز برای آینده این سرزمین ترسیم می‌شود؟

 

عزیزیان غروی با بیان اینکه اسناد موجود به صراحت می‌گوید که انگلیس هیچ تغییری در سیاست‌های خود نداده است تعبیر و تغییر واژگان سیاسی و امنیتی این روزها بر همین منوال است،در پایان خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود در مصوبه مجلس شورای اسلامی با توجه به اینکه رویکرد دولت انگلیس نسبت به جمهوری اسلامی ایران تغییر نکرده است محترم شمرده شده و جایگاه قانونی نهادهای حاکمیتی در کشور به ویژه نظارت و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد توجه دولت یازدهم قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار