کد خبر:۴۳۷۱۸۸
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد:

خستگی دانشجویان ازپیگیری مطالبات صنفی درپیچ وخم اداری

مسئول شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پیگیری مطالبات صنفی توسط دانشجویان در دانشگاه‌ها کند است و برای حل کردن ساده‌ترین مشکلات، رفت وآمدها به قدری زیاد است که ...

داودپیرانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: غالب دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شورای صنفی دارند و شورای مرکزی حتی قبل از صدور دستورالعمل هم فعال بود. البته  مطابق با آئین نامه، پانزدهم مهرماه در همه دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها انتخابات مجدد برگزار خواهد شد.

 

وی پیرامون فعالیت‌های فرهنگی و عمرانی انجام شده در دانشگاه، تصریح کرد: اصلی ترین کاری که در سال گذشته انجام دادیم بهبود وضعیت اینترنتی دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها بود که از این پروژه حدود سه دانشکده به علت فاصله زیاد از دانشگاه، هنوز تا بهبود وضعیت فاصله دارند امیدواریم برای سال تحصیلی جدید این مسئله حل شود در این صورت طی با انجام این کار حجم و سرعت اینترنت دانشگاه حدودا سه برابر شد.

 

 مسئول شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتباط با روند نامطلوب مشکلات صنفی گفت: متاسفانه پیگیری مطالبات صنفی توسط دانشجویان در دانشگاه‌ها خیلی سخت صورت می‌گیرد و برای حل کردن ساده ترین مشکلات مثلا گرفتن یک وسیله جزئی رفت وآمدها به قدری زیاد است که دانشجویان را به شدت خسته می‌کند. من به دنبال آن هستم که برای پیگیری مطالبات یک برنامه مدون و منظم ایجاد کنم تا اصل مطالبه گری در دانشجویان باقی بماند و از کار صنفی خسته نشوند.

 

وی در ادامه گفت: کارهای روتین تابستانی مانند هرسال برقرار است .سم پاشی و یا آماده کردن اتاق‌ها برای پذیرش دانشجویان ورودی جدید و تعبیه کولر و بخاری مناسب برای هر اتاق انجام شده و  این کارها در بیان ساده هستند اما در عمل دنبال کردن هر کدام به تنهایی بسیار وقت گیر و سخت است.

 

دبیر کانون هلال احمر و مسئول شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه  این دانشگاه جزء دانشگاه‌های معتبر کشور محسوب می‌شود، گفت: دانشگاه ما هم مثل سایر دانشگاه‌های بزرگ دیگر مشکلات صنفی زیادی دارد که کم و بیش پیگیر حل شدن آنها هستیم. اما اصلی ترین مشکلی که ما با آن روبرو هستیم عدم مدیریت مناسب اوقات فراغت دانشجویان است، اگرچه این موضوع صرفا مشکل دانشگاه ما نیست اما برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت دانشجویان را در اولویت کارها قرار داده ایم.

 

وی افزود: مشکل بزرگ دیگری که دانشجویان با آن مواجه هستند تغییرات مدیریتی مکرر دردانشگاه است. هر مدیری با رویه و عملکرد مختص به خود وارد عمل می‌شود و به محض اینکه دانشجو با یکی از مدیران فرهنگی ارتباط مناسب برقرار می‌کند ، مجددا عوض می‌شود این تغییرات درکار فرهنگی اختلال ایجاد می‌کند و جلوی پیشرفت طرح‌ها و برنامه‌ها را می‌گیرد چرا که برای هر طرحی که دنبال می‌کنیم باید بارها توضیح بدهیم تا مدیر مربوطه را توجیه کنیم.

 

پیرانی در ارتباط با ساماندهی دانشجویان در خوابگاه‌ها گفت: هر ساله هنگام پذیرش دانشجویان جدیدالورود به خوابگاه با این مشکل روبرو هستیم که ساماندهی دانشجویان براساس هیچ نظم خاصی صورت نمی‌گیرد. گاهی دانشجویان مجبور می‌شوند در خوابگاهی ساکن شوند که از دانشکده محل تحصیل دور است، همچنین ممکن است دانشجوی ترم یک با دانشجوی ترم هفت هم اتاق شود که این اتفاق منجر به یکسری آسیب‌های اجتماعی ثانویه می‌شود. باید نظمی در این ساماندهی ایجاد شود که دانشجویان هم رشته و هم گروهی در یک خوابگاه و کنار هم باشند. برای سال جدید ما به دنبال برنامه ریزی مناسبی هستیم که برمبنای آن بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

 

وی با اشاره به  نشست مسئولان شورای صنفی در خزرشهر که چندی پیش برگزار شد، گفت :  برای اولین بار اقدام خیلی خوبی بود و می‌تواند آغازگر بهبود بسیاری از مشکلات باشد. ضمن اینکه باعث شد بعد از مدت ها غیرفعال بودن ، شوراها مجددا فعال شوند و حتی بحث شورای صنفی تا حدودی رسانه‌ای شود. خواسته ما از مسئولان این است که چنین نشست‌هایی هر سه ماه یک بار برگزار شود تا بین اعضای آن تبادل اطلاعات و تجربیات صورت گیرد.

 

دبیر شورای خوابگاه‌ها و مسئول شورای صنفی دانشگاه در ادامه بیان داشت: رسالت اصلی شورای صنفی مطالبه‌گری است مسئولان شوراها صدای دانشجو هستند و ما هیچ مطالبه شخصی نداریم. مسئولان دانشگاه نباید از ما واهمه داشته باشند زیرا ما خواسته دانشجویان را برای آنها می بریم و برای به بهبود وضع دانشگاه به آنها کمک می‌کنیم.

 

پیرانی در پایان خاطر نشان کرد: از مسئولان می‌خواهم به دانشجویان اعتماد کنند و مطمئن باشند اگر اعتماد کنند و  فرصت رشد و یادگیری بدهند همین دانشجویان مسئولان نهادهای بزرگ در آینده  می شوند و دانشگاه مکانی برای یادگیری آنهاست.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
ما که تابستون صنعتی اصفهان موندیم تا به حال 4تا خوابگاه جابه جامون کردن، 5 به 3، 3به 2 و بعدش 2به 4 یعنی برنامه ریزی در حد ... .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار