امیر حسین رفعتیدر گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه فضای بعد از توافق نباید به سمتی پیش برود که درهای کشور به روی همه محصولات خارجی گشوده شود، گفت: وقتی جنس و محصولی در داخل کشور تولید می شود، واردات آن از خارج خیانت به کشور است.
وی افزود: متاسفانه در همه دولت ها بی تدبیری هایی در زمینه واردات صورت گرفته است و امیدوار هستیم که بعد از توافق این فضای اشتباه شکل نگیرد که چون واردات کارمان را در کوتاه مدت آسانتر می کند و این کار راحتی است که جنس آماده را از خارج کشور وارد کنیم، به سمت واردات بی رویه برویم، چراکه این اشتباه در بلندمدت اقتصاد کشور را وابسته به خارج می کند.
این فعال دانشجویی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در نشست خبری گذشته خود که گفت «نه خودشان و نه آقای ظریف پای این توافق را امضا نکرده اند؛ بنابراین خواسته مجلس مبنی بر ارائه برجام به صورت لایحه، به صلاح نیست» گفت: در هفته های گذشته مشابه این حرف از زبان نوبخت سخنگوی دولت و همچنین عراقچی تکرار شده بود؛ اما استدلال روحانی برای این حرفشان نیز این بود که ما داریم همون معاهده های قبلی که امضا کردیم رو اجرایی می کنیم، در صورتی که چیزهایی که ما می خواهیم اجرا کنیم، خیلی فراتر از npt و حتی پروتکل الحاقی است؛ و حامیان دولت نیز معترفند که این استدلال رئیس جمهور را برای عدم ارائه لایحه به مجلس، قانع کننده نبوده است.
رفعتی در خصوص بی اعتمادی به طرف مقابل بیان داشت: تجربه روحیه بدعهدی و استعمارگری طرف غربی و به خصوص آمریکا نشان داده که هدف آنها از حضور در کشورهای مختلف، وابسته کردن آن کشورها به خودشان و عوض کردن نظام حاکم بر آنها به نفع خودشان است و در این راه از هیچ دروغ و جنایتی دریغ نمی کنند؛ پس همه ما باید حواسمان را جمع کنیم که جلوی نفوذ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بیگانگان را به کشور بگیریم.
وی با بیان اینکه حرفهای وزیر کشور در مورد پیش گویی نتیجه انتخابات در آینده و حرف های روحانی در خصوص رایزنی برای تایید صلاحیت برخی افراد واقعا جای نگرانی دارد، گفت: مجری انتخابات چطور میتواند اینطور صحبت کند؟ اگر فردا یک جریان، یک کاندیدا معرفی کرد و در انتخابات رای نیاورد، میتواند فتنهای جدید در کشور راه بیندازد و ادعای تقلب کنند و از طرف دیگر طبق نص صریح قانون اساسی وظیفه تفسیر قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است و هیچ جای قانون اساسی ذکر نشده که وظیفه تفسیر قانون اساسی بر عهده دولت است.
این دانشجوی فعال دانشگاه بیرجند تصریح کرد: این سخنان رئیس جمهور و حرف های مشابه وی این سوال رو در ذهن مردم ایجاد می کند که در این زمان که کشور نیازمند توجه بیشتر به مسائل اساسی تر کشور است، آیا دغدغه اصلی رئیس جمهور، وزیر کشور و دولتی ها، انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیش رو است؟
رفعتی در ادامه با بیان اینکه دولت بیشتر از اینکه نگران کاهش رشد شتاب علمی کشور باشد، نگران کمبود تشکل های همسو با خود در دانشگاه است، گفت: یکی از دلایل اصلی متشنج شدن فضای دانشگاه ها همین تشکل های خودساخته و بعضا سفارشی است که عمر آنها معمولا به یکی دو سال بیشتر نمی رسد و به سرعت هم از وزارت علوم مجوز می گیرند. در همین بیرجند دیدیم که یکی از همین تشکل ها، یکی از عوامل برگزارکننده کنسرت افتضاح دانشگاه آزاد بود.
وی تصریح کرد: این تشکل ها معمولا در عمر کوتاه خود، تبدیل به باشگاه سیاسی احزاب خارج از دانشگاه می شوند و نزدیک انتخابات نیز نقش پیاده نظام احزاب را در داخل و خارج دانشگاه بر عهده می گیرند. تجربه فتنه سال 78 نشان داد که این تشکل ها چگونه برای احزاب تندرو اصلاح طلب، نقش شعبان بی مخ ها را بازی کردند و برای کشور و نظام هزینه درست کردند و سردمدارانشان در ماه های بعد به بیگانگان پناه بردند و در کنگره آمریکا بر علیه کشورمان سخنرانی کردند، در کاخ سفید به دیدار رئیس جمهور آمریکا رفتند و خیانت های بسیار دیگر.
این دانشجوی سیاسی در پایان یادآور شد: نگاهی به اپوزیسیون خارج از کشور و شبکه های ضدانقلاب نشان می دهد که اکثر قریب به اتفاق آنها، تربیت شده همین تشکل های سفارشی هستند که به جز ضرر برای فضای کشور و به خصوص دانشگاه، عاید دیگری برای کشور نداشته اند.