کد خبر:۴۳۷۶۵
کرد زنگنه:
بحران مالي جهاني بر روي بورس ايران تاثيري نداشته است
رئيس سازمان خصوصي سازي گفت: بحران مالي جهاني بر روي بورس ايران تاثيري نداشته و بورس در شش ماه گذشته تاکنون با 5000 واحد افزايش در شاخص از 7 هزار واحد به 12 هزار واحد رسيده است.
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، غلامرضا حيدري کرد زنگنه در دومين همايش عملکرد قانون اجراي سياست هاي کلي اصل 44 قانون اساسي با بيان اين که بورس ايران در شش ماه گذشته 40 درصد رشد مثبت داشته است، افزود: ايران بهترين و امن ترين کشور براي سرمايه گذاري است.
وي گفت: قانون ورود سرمايه گذاران خارجي به بورس قانون خوبي است و سرمايه گذاران خارجي در صورت سرمايه گذاري در ايران از معافيت 10 درصدي مالياتي برخوردار مي شوند.
کرد زنگنه بيان داشت: خارجي ها در صورت سرمايه گذاري در ايران مي توانند صد درصد سهام شرکت را مالک شوند به شرطي که آن شرکت يا بنگاه بيش از 25درصد بازار را در اختيار نداشته باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰