آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۷۸۷

اجرای ماموریت‌ها نیازمند اعتماد و مشارکت مردم است

جانشین فرمانده ناجا گفت: رعایت ادب و اخلاق یا احترام به مردم در اجرای ماموریت‌ها هیچ منافاتی با اقتدار ندارد و حتی اثر مضاعفی در رویکرد اجتماعی خواهد داشت.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار سرتیپ پاسدار اسکندر مومنی جانشین فرمانده ناجا در اولین دوره آموزش کشوری متمرکز (کوثر) ویژه رؤسا و فرماندهان رده‌های تابعه پلیس پیشگیری ناجا اظهارداشت: ساختار و سازمان ناجا در ایران بسیار خاص و متفاوت است چرا که همه مردم با پلیس در ارتباط هستند.

 

وی به گستردگی سازمان پلیس پرداخت و تصریح کرد: از لحظه تولد تا فوت مردم با پلیس در ارتباط هستند حتی آنهایی که در خانه هستند نیز تأمین امنیتشان به عهده پلیس است و مردم دائماً از خدمات ناجا استفاده می‌کنند و هیچ سازمانی به اندازه ناجا در ارتباط مستمر با مردم نیست.

 

این مقام ارشد ناجا ادامه داد: سازمان پلیس در تمام جغرافیای کشور وجود دارد؛ از صفر مرزی تا عمق شهرها، حتی در کوهستان‌ها و در دل کویر و این یکی از ویژگی‌های ناجا است.

 

سردار مومنی به یکی شدن فرد با سازمان پرداخت و گفت: گاهی یک فرد به تنهایی ماموریت سازمان پلیس را انجام می‌دهد.

 

وی گفت: پلیس پیشگیری گسترده‌ترین پلیس ما است و مأموران پلیس در مأموریت‌های خود جرم را تشخیص داده و براساس قانون با آن برخورد می‌کنند و می‌توان گفت هر فرد در ناجا در مقام یک سازمان قرار می‌گیرد و اختیارات سازمان پلیس در یک فرد پلیس قرار می‌گیرد.

 

این مقام ارشد ناجا به تشریح چند اولویت در نیروی انتظامی پرداخت و تصریح کرد: امنیت مردم محور یکی از دلایل اصلی تشکیل این جلسات است چرا که ما سازمانی هستیم که در هر لحظه در تعامل مستقیم با مردم هستیم و با توجه به آنکه امنیت یک محصول اجتماعی است که با مشارکت مردم و همکاری همه سازمان‌ها به دست می‌آید، می‌توان گفت که پلیس حافظ و ناظر امنیت است.

 

سردار مومنی به تشکیل پلیس افتخاری پرداخت و گفت: برای تأمین امنیت لازم است بسترهای لازم برای مشارکت مردم فراهم شود و هرپلیس در عین حال که وظیفه سازمانی دارد باید بتواند سرمایه اجتماعی برای ناجا کسب کند و یک پلیس اجتماعی باشد تا بتواند مردم را در تأمین امنیت مشارکت دهد.

 

جانشین فرمانده ناجا بزرگ‌ترین سرمایه هر سازمانی را اعتماد مردم دانست و افزود: در نیروی انتظامی بدون مشارکت و اعتماد مردم و کسب سرمایه‌های اجتماعی، اجرای ماموریت ممکن نیست.

 

مومنی ادامه داد: امروز رویکرد اجتماعی و مشارکت مردم یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و رویکرد اجتماعی پلیس این نیست که در رسانه‌ها فقط مرکز بر زبان‌ بیاوریم بلکه رویکرد اجتماعی و تعامل مناسب با مردم در دستور کار است.

 

وی اخلاق و رفتار مناسب با مردم را در جهت رویکرد اجتماعی و کسب سرمایه اجتماعی از دیگر رویکردهای‌ ناجا عنوان و تصریح کرد: اقتدار و اجرای ماموریت هیچ منافاتی با رعایت اخلاق و ادب و احترام به مردم ندارد و باید ماموران در اجرای ماموریت هم رویکرد اجتماعی و هم مشارکت مردم را رعایت کرده و هم اخلاق مناسب داشته باشند که مسلماً اثر مضاعفی دارد چرا که حفظ کرامت و شخصیت انسانها برای همه ما لازم است.

 

وی به جذب 20 هزار نفر پلیس افتخاری اشاره کرد و گفت: 37 هزار نفر نیز در شرایط نهایی قرار دارند و این یعنی مشارکت مردم در تامین امنیت، چرا که امنیت به مثابه نفس برای انسان است.

 

سردار مومنی تاکید کرد: امنیت یک توسعه نیست در کنار توسعه‌های دیگر بلکه امنیت یک فضا و شرط لازم و کافی برای توسعه محورهای دیگر است؛ اگر امنیت نباشد پیشرفتی وجود ندارد و حتی می‌توان گفت عدالت در سایه امنیت است.

 

این مقام ارشد ناجا به وجود ناامنی در مرزهای شرقی، غربی و کشورهای منطقه پرداخت و بیان داشت: جمهوری اسلامی به حول الهی با مشارکت مردم و همه نیروهای مسلح و امنیتی و رهبری مقام معظم رهبری از یک امنیت مطلوب، عالی و پایدار برخوردار است.

 

جانشین فرمانده ناجا به سخنان مقام معظم رهبری در مورد پرسنل ناجا پرداخت و افزود: مصداق مجاهدان فی‌سبیل‌الله برای پرسنل ناجا یک مدال بسیار بزرگ برای ما و شماست، ما باید بستر مشارکت مردم را فراهم کنیم و در برخورد با آنها نیز شخصیت انسانی آنها را رعایت کنیم.

 

سردار مومنی گفت: از آنجا که این سازمان گسترده است گاهی یک فرد به منزله سازمان می‌شود بنابراین نظارت و کنترل اهمیت بیشتری می‌یابد که این سومین نکته‌ای است که باید به آن توجه شود و فرماندهان باید نظارت و کنترل مستمر و علمی داشته باشند بخصوص در پاسگاه‌ها، کلانتری‌ها و تمام حوزه‌هایی که به طور مستقیم با مردم در ارتباط اند مثل پلیس پیشگیری.

 

 

سردار سرتیپ پاسدار اسکندر مومنی جانشین فرمانده ناجا در ادامه اولین دوره آموزش کشوری متمرکز ویژه روسا و فرماندهان رده پایه پلیس پییشگیری ناجا به بحث آموزش پرداخت و گفت: تشکیل قرارگاه جهادی آموزش در سال 94 در نیروی انتظامی برای ارتقا آموزش و تربیت در ناجا است.

 

وی با بیان این مطلب که نیروی انتظامی به طور دائم در حال اجرای ماموریت است، تصریح کرد: امنیت هم ببه طور دائم باید ایجاد شود و اگر یک لحظه غافل بمانیم دوباره ناامنی تشکیل می‌شود.

 

وی گفت: حریف و رقیب ما مجرمان و قانون شکنان‌اند که خود را به روز می‌کنند که ما مشاهده می‌کنیم بعضی جرائم کاملاً جدید است بنابراین آموزش در ناجا هم باید به طور دائم به روز شده و تکرار شود و باید خود را با فناوری‌های جدید بروز کنیم.

 

وی به شیوه‌های جدید قانون شکنان و سارقان پرداخت و افزود: در بسیاری موارد از این همه حقوق و پیشرفت و استعدادی که در کار خلاف و در مسیر جرم و جنایت می‌شود متحیر می‌شویم بنابراین نباید رقیب را دست کم گرفته و پلیس نباید هرگز از مجرم و قانون شکنان عقب بماند.

 

این مقام ارشد ناجا ادامه داد: پلیس پیشگیری پیشرو تشکیل قرارگاه فرعی جهادی آموزش و تربیت است و باید فرماندهان و سلسله مراتب فرماندهی از ماموریت‌ها و اجرای ان درک مشترک داشته باشند و مثل یک زنجیر همه به هم پیوسته و مستحکم باشند.

 

مومنی ادامه داد: مردم نسبت به عملکرد پلیس آن را داوری می‌کننند که می‌بینند نه آنچه در رسانه‌ها می‌شنوند و اگر مردم در برخورد با ما چیزی را دیدند آن را تائید می‌کنند و مردم هر برخوردی را به کلیت پلیس تأمیم می‌دهند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار