کاوه خسروی زاد، مسئول تربیت بدنی دانشگاه مذاهب اسلامی تهران و مسئول کمیته فنی بازیهای این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برگزاری نخستین دوره مسابقات سراسری دانشجویان شیعه و سنی این دانشگاه که با هدف ایجاد وحدت میان شیعه و سنی و با شعار «رقابت ورزشی، رفاقت ارزشی» از فردا به مدت سه روز برگزار خواهد شد گفت: رسالت دانشگاه مذاهب اسلامی همین است و در برگزاری این گونه مسابقات خلاصه نمیشود اما ما سعی کردیم این هدف را در عرصههای مختلف فرهنگی، ورزشی، علمی و پژوهشی و ... به اشکال مختلف دنبال کنیم.
مسئول تربیت بدنی دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه این دانشگاه تاکنون سه شعبه در شهرهای سنندج، بندرعباس و زاهدان تاسیس کرده است گفت: این دوره از مسابقات با حضور کاروان های ورزشی دانشجویان این سه شهر و به میزبانی دانشگاه مذاهب اسلامی تهران و در دو رشته والیبال برای خواهران و فوتسال برای برادران از فردا شروع خواهد شد و تعداد شرکت کنندگان نیز شامل هشت گروه 23 نفره که حدودا 100 ورزشکار دانشجویی دختر و پسر میشوند است.
وی در خصوص برگزاری این دوره از مسابقات که در دو طیف خواهران و برادران شیعه و سنی در حال برگزاری است خاطرنشان کرد: در ورزش حس اتحاد در دل دانشجویان بیشتر میشود و این بازیها با هدف تقویت همبستگی بین دانشجویان شیعه و سنی به عنوان یکی از اهداف و رسالتهای مهم دانشگاه مذاهب اسلامی و بر اساس اصل برادری و برابری مسلمانان برگزار میشود.
خسروی زاد در ادامه افزود: دانشگاه در این سالها مسابقات دیگری چون دوی همگانی در سطح تهران، مسابقات چهار جانبه فوتسال با شرکت دانشگاههای اسلامی شهر تهران، مسابقات دوی نقشه خوانی در شهرک سینمایی دفاع مقدس و ... را در دستور کار خود داشته است. همچنین اقدام متفاوت و بسیار خوب مان در حوزه تربیت بدنی و ورزش ایجاد یک واحد درسی به عنوان ورزش باستانی برای پسران است که حدود دو سه سالی میشود در دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان یک درس دانشجویان پسر آن را می گذرانند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مراسم اختتامیه این مسابقات شنبه چهاردهم شهریور ماه از ساعت 9 الی 12 با حضور چندین چهره برجسته در عرصه ورزش کشور برگزار خواهد شد و اتفاق ویژه این روز رونمایی از یک انجمن ورزشی به اسم انجمن ورزشکاران منادی وحدت خواهد بود که قرار است در دانشگاه مذاهب اسلامی شروع به فعالیت کند.
مسئول کمیته فنی بازیهای دانشگاه مذاهب اسلامی در خصوص جوایز این مسابقات و نحوه برنامه ریزی آن نیز گفت: مدال ویژه این بازی ها طراحی شده است و برگزیدگان حکم قهرمانی را نیز به همراه آن دریافت خواهند کرد همچنین برنامه ریزی برای برگزاری این مسابقات حدود 9 ماه به طول انجامید که برای این کار ستادی را به ریاست معاونت فرهنگی دانشجویی و مدیر کل دانشجویی دانشگاه و جمعی از دانشجویان تشکیل دادیم.
کاوه خسروی زاد در پایان سخنانش گفت: شاید اگر از بیرون به این مسابقات نگاه کنید بحث شیعه و سنی به عنوان دو طیف متفاوت که با هم در یک مسابقه ورزشی به رقابت می پردازنددر ذهن شکل بگیرد اما حقیقت امر این است که ما در این دانشگاه همچنین نگاهی به این قضیه نداریم بلکه اینجا عده ای دانشجوی مسلمان داریم که در کنار هم زندگی می کنند و بخشی از آنها پیرو مکتب تشیع و عده ای دیگر پیرو مکتب اهل سنت هستند.