کد خبر:۴۳۸۲۶۰
آغاز ثبت نام زائران اربعين از فردا
مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: زائران برای اعزام به کربلا در ایام اربعین می توانند از فردا یکشنبه ۱۵ شهریور در سامانه سماح به نشانی www.samah.haj.ir ثبت نام کنند.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محسن نظافتی با اشاره به اینکه همه اعزام های ایام اربعین به کربلا در قالب این ثبت نام ساماندهی خواهد شد، افزود: پس از ثبت نام در این سامانه دسته بندی و گروه بندی های زائران به منظور جلوگیری از بی نظمی و ارائه خدمات اسکان، تغذیه، حمل و نقل و... بهتر به زائران انجام می شود و سپس اطلاعات لازم در خصوص اعزام زائران در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت تاکید کرد: در ایام اربعین تمامی زائرانی که قصد زیارت دارند باید گذرنامه همراه داشته باشند که البته گذرنامه آنها باید تا پایان سال ۹۴ اعتبار داشته باشد که برای تمامی آنها نیز روادید صادر می شود.
وی گفت: اطلاعات تکمیلی در خصوص این ثبت نام بزودی اعلام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اربعین پای پیاده سفر کرببلا