جعفر بارانی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: اتاق های فکر اقتصاد مقاومتی در راستای تحقق این مهم با محوریت دانشگاه ها در دانشگاه های استان لرستان تشکیل می شود.
وی با بیان اینکه این اتاقهای فکر با هدف پیشبرد تولید و همچنین ارائه راهکارهای علمی برای جلوگیری از اسراف در جامعه تشکیل می شوند، افزود: طرح تشکیل اتافهای فکر اقتصاد مقاومتی به دانشگاه های استان ارسالا شده است و با این حال امیدواریم که دانشگاه ها با احساس مسئولیت در راستای تشکیل این اتاق های فکر گام بردارند.
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی لرستان با اشاره به اینکه طرحی نیز در راستای دعوت از مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه ها برای حضور در اردوهای جهادی تهیه شده است و به استانداری لرستان ارائه می شود، گفت: بر اساس این طرح در قالب یک اردوی جهادی سه روزه از مدیران دستگاه های اجرایی استان دعوت می شود که به صورت میدانی در مناطق محروم حضور پیدا کنند و از نزدیک ضمن آشنایی با مشکلات مردم این مناطق دستورات لازم را برای رفع این مشکلات صادر کنند.
بارانی بیرانوند ادامه داد: در این اردوی سه روزه مدیران می توانند به تناوت و بسته به فرصتی که دارند در مناطق حضور یابند.
وی اضافه کرد: مدیران برای رفع مشکلات مناطق محروم می بایست از پشت میزهای خود بیرون بیایند و به صورت میدانی از این مناطق سرکشی کنند؛ در غیر اینصورت همچنان باید شاهد دست و پنجه نرم کردن مردم با مشکلات باشیم.
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی لرستان گفت: در جریان برگزاری اردوهای جهادی دانشجویان با محرومیت هایی در مناطق محروم مواجه می شوند که به هیچ وجه وجود این محرومیت ها در شان نظام اسلامی نیست به عنوان نمونه در اردوی جهادی که اخیرا با حضور دانشجویان جهادی استان در امام زاده محمد حسن الیگودرز برگزار شد دانشجویان جهادی پنج روستای محروم را شناسایی کردند که به دلیل عمق محرومیت هایی که این روستاها دارند به نظر می رسد که تابحال مسیر هیچ مدیری به این روستاها نخورده است.
بارانی بیرانوند تصریح کرد: 80 خانواری که در این روستاها زندگی می کنند از حداقل امکانات از قبیل آب و برق محروم هستند و حتی برای دسترسی به این روستاها باید پنج ساعت راه صعب العبور را با چهار پایان طی کرد.