آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۵۸۵

اسرائیل ناوگان جنگنده‌های هوائی خود را ارتقا می‌دهد

پایگاه آمریکایی خبر داد: در پی توافق هسته‌ای و احتمال تصویب برجام در کنگره، اسرائیل در صدد است تا تجهیز زیرساخت‌ها و ارتقا توانایی‌هایی خود برای به کارگیری جنگنده‌های رادار گریز اف-۳۵ را تا ۲۰۱۷ تکمیل کند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه "دیفنس نیوز"، در پی توافق هسته ای و احتمال تصویب برجام در کنگره، اسرائیل در صدد است تا تجهیز زیرساخت‌ها و ارتقا توانایی‌هایی خود برای به کارگیری جنگنده‌های رادار گریز اف-35 را تا 2017 تکمیل کند.

 

بر اساس این گزارش، سری اول این تجهیزات هوائی تا دسامبر 2016 به رژیم صهیونیستی تحویل داده می شود. اما اقدامات برای ارتقا توانایی عملیاتی از هم اکنون در جریان است.

 

یکی از مقامات ارتش اسرائیل در پاسخ به این سوال که تجهیزات جنگی جدید چگونه پایخگوی تهدیدات سامانه موشکی جدیدی است که قرار است بهایران تحویل داده شود، گفت: توانایی های پیشرفته این جنگنده های نسل پنجم مشهود است، گزینه های ما برای حمله به دشمن متنوع و عملیاتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار