براي معرفي فرهنگ ايراني اسلامي به جهان، نيازمند شناخت حافظ هستيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۷۹
دکتر احمدي نژاد در مراسم بزرگداشت روز جهاني حافظ:

براي معرفي فرهنگ ايراني اسلامي به جهان، نيازمند شناخت حافظ هستيم

رئيس‌جمهور با تأکيد بر اينکه بشريت نيازمند فرهنگ ايراني اسلامي براي سعادت و پيشرفت است، تصريح کرد: امروز براي صيانت از فرهنگ ايران و معرفي فرهنگ ايراني اسلامي به جهان نيازمند شناخت حافظ هستيم.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمود احمدي‌ نژاد در مراسم بزرگداشت روز جهاني حافظ که در حافظيه شيراز برگزار شد، جهان را در آستانه تغييرات و تحولات و بشريت را تشنه به دنبال الگو دانست و اظهار داشت: امروز مأموريت جهاني ملت ايران معرفي فرهنگ ايراني اسلامي به بشر است که نيازمند شناخت ميراث فرهنگي استحکام گذشته فرهنگي و معرفي اين فرهنگ با نگاه به افق‌هاي دور است.

رئيس‌جمهور با تأکيد بر لزوم دست‌آموزي به فرهنگ حافظ تصريح کرد: توجه و پيوستن به انسان کامل، تلاش براي دستيابي به کمال و سعادت، عشق و محبت، دوستي و کمال‌جويي و شور دلدادگي به انسان کامل از جمله درس‌هاي مکتب حافظ مبتني بر آموزه‌هاي قرآن و پيامبر اسلام است.

احمدي‌نژاد نوع نگاه حافظ به انسان و جهان و دلدادگي حافظ به يگانه هستي يعني انسان کامل را علت ماندگاري حافظ برشمرد و گفت: حافظ در ارتباط با انسان کامل به جايي مي‌رسد که کتاب او در خانه ايرانيان در کنار کتاب خدا حرمت پيدا مي‌کند.

رئيس‌قوه مجريه با تأکيد بر اينکه حافظ يک هديه الهي به بشريت است، گفت: امروز حافظ درخشان‌تر و شناخته‌شده‌تر از دوران زندگي خود است.

رئيس جمهور در ادامه سخنان خود فرهنگ را رمز حيات معنوي و روحاني يک کشور و قضاي روح يک ملت معرفي و تأکيد کرد: امروز براي صيانت از فرهنگ ايراني اسلامي نيازمند صيانت و پاسداري از زبان و ادب فارسي هستيم.

احمدي نژاد حافظ را مقوم زبان فارسي دانست و اظهار داشت: اشعار حافظ، خلاصه فرهنگ ناب ايران زمين، فرهنگ اسلامي و فرهنگ متصل به آسمان و بهره‌مند از فيوضات الهي است.

رئيس قوه مجريه با بيان اينکه زبان از عناصر اصلي و مقوم در ماندگاري يک فرهنگ است، گفت: پايداري زبان به وجود شاعران و اديبان بستگي دارد، زيرا شعرا و اديبان مقوم و پاسدار ارزش‌هاي فرهنگي هستند و اگر شعرا نباشند زبان‌هاي ديگر جايگزين زبان ملت‌ها مي‌شود.

رئيس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جايگاه استان فارس گفت: در برنامه پنجم، احکام مناسبي براي توسعه فرهنگي شيراز در استان فارس به تصويب رسيده است.

احمدي‌نژاد خاطرنشان کرد: استان فارس جزو استان‌هايي خواهد بود که دولت تا پايان امسال دور سوم سفرهاي استاني را در آن انجام خواهد داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار