به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از همدان، سید عارف علوی در مورد اهمیت کتابخوانی و نهج البلاغه گفت: ما باید اولین کاری که می کنیم، ایجاد درد و دغدغه در افراد باشد و اگر این اتفاق نیفتد، کار بسیار سخت می شود و برای این کار ما باید ابتدا از خودمان شروع کنیم و هدف آموزش باید معرفت آموزی باشد نه علم آموزی.
وی افزود: ماه مبارک رمضان ماه زخیره کردن است و اگر بخواهیم برای عمر انسان یک ماه رمضان در نظر بگیریم، دوران دبیرستان و دانشگاه ماه رمضان عمر است؛ این که می گویند ما در دوران دبیرستان و دانشجویی وقت مطالعه نداریم، این کاملا اشتباه است و در این دوران است که انسان وقت دارد و باید توجه کنیم که اعجاز پیامبر (ص) از کتاب است و این اهمیت کتاب را می رساند و اگر قرار است در آینده جهان اتفاقی بیفتد با این کتاب هاست که این اتفاق می افتد.
معاون سابق نهاد کتابخانه های کل کشور سپس به بازخوانی نامه ۴۷ نهج البلاغه پرداختند و افزودند: حضرت آقا به این نامه در خطبه های نماز جمعه سال های ۷۲ و ۸۱ اشاره کرده اند و گفته اند: آن چیز که باید منظم شود یک چیز است که در بین همه یکی است که به نظر من تشکیل حکومت اسلامی است و زمام امور را به دست گرفتن است.
علوی بیان داشت: اختلافاتی که بین ما پیش آمده است به این دلیل است که از راه امام فاصله گرفته ایم و در ارتباط با خدا دچار مشکل شده ایم و این باعث شده است که به جای این که تیر را به دشمن بزنیم بعضا به خودمان تیر می زنیم و باید آموزش انس با خدا را در راس امور قرار دهیم.
وی گفت: چیز دیگری که باید روی آن کار شود، زندگی دینی است و باید دوره هایی را برگزار کنیم که چگونه می توانیم دینی عمل کنیم و باید این دوره ها را با گفته های حضرت آقا مطابقت دهیم و ببینیم ایشان چه چیزی از ما می خواهند. بحث دیگر آرمانخواهی است و ما باید افراد آرمانخواه را ببینیم و به آن ها توجه کنیم که ببینیم آرمانها چه هستند که طبق نظر آقا باید به نظرات امام و نهج البلاغه توجه کرد.