همایون ارغوانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند گفت: جهان غرب با هدف اسلام ستیزی، داعش و داعشیان را نمونه بارز اسلام و مسلمانان معرفی کرده است؛ اما فیلم مجید مجیدی پرده از این دروغ بزرگ برداشت و اسلام ناب محمدی و رحمت اللعالمین بودن پیامبر(ص) را به جهانیان صادر کرد.
وی با بیان اینکه این فیلم یک مقابله به مثل و یک پاتک در برابر تک دشمن بود، گفت: سینمای ما باید آنقدر قوی باشد که قبل از پیاده شدن توطئه های دشمن، نقشه دشمن را بخواند و آثار فاخری را به جهان عرضه کند.
دبیر سیاسی قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی بیان داشت: زبان مهم ترین و بهترین وسیله برای انتقال فرهنگ است و حال اگر زبان با هنر آمیخته شود مطمئنا اثر بیشتری در مخاطب خواهد گذاشت.
ارغوانی با اشاره به اینکه این فیلم از نظر محتوا و پیامرسانی توانسته به خوبی از عهده این مهم برآید، تصریح کرد: موضوعات قابل توجهی مانند بتپرستی، زنده به گورکردن دختران، خرافهپرستی، تجاوز، جنگ، قتل و غارت در عصر جاهلیت از سویی و خدمات برجسته اسلام در احیای نقش و جایگاه واقعی دختران و بانوان، ایجاد جامعهای اخلاقی، انسانی و عاری از خشونت، جنایت و زورگویی و آکنده از اعتقاد به وحدانیت خداوند و عبودیت الهی و از سوی دیگر در قالبی روان و جذاب در فیلم مطرح شده است.
وی افزود: پیام مهم ایستادگی، مقاومت و پایداری در برابر توطئههای نظامی، اقتصادی و فرهنگی دشمن نیز از متن داستان به روشنی قابل استفاده بود و بر ایمان و توکل به خداوند، بصیرت، آگاهی، دشمنشناسی و برخی مباحث تربیتی تاکید داشت.
دبیر سیاسی قرارگاه دانشجویی شهید کاوه در پایان با اشاره به اینکه این فیلم، هنر و فرهنگ سینمای ایران را به رخ جهانیان کشید، تصریح کرد: سینمای ایران نباید فقط به موضوعات کلیشه ای بپردازد و به دنبال نشان دادن فرهنگ ایرانی باشد؛ بلکه بویژه بعد از انقلاب باید به عنوان پرچم دار اصیل اسلام ناب محمدی، دین اسلام را در قالب هنر به جهانیان معرفی کند.