کد خبر:۴۳۹۶۱۴
کوهکن در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سفره گمانه‌زنی‌ها درباره عدم ارجاع برجام به مجلس برچیده شود

نایب رئیس جبهه پیروان امام و خط رهبری گفت: با توجه به رهنمود مقام معظم رهبری دیگر باید سفره این قضیه جمع شود، بنابراین از این پس هرگونه مخالفت با بررسی برجام در مجلس از ناحیه هر کسی آن فرد یا ارگان را به جد زیر سوال می‌برد.

محسن کوهکن نایب رئیس جبهه پیروان امام و خط رهبری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون بحث برجام، اظهار داشت: بر این باورم که باید از چند بعد به موضوع برجام نگاه کرد؛ یک بعد محتوایی و یک بعد دیگر آن فکری است.

 

وی ادامه داد: در بعد محتوایی آن چیزی که از آن تحت عنوان یک برنامه مشترک تفاهم نام برده می‌شود اگر هیچ‌گونه تعهدی برای طرفین ایجاد نمی‌کند بنابراین باید گفت این مسئله تنها یک تعارف ساده بوده و نیازی به تصویب یا رد و حتی نیازی به گفتگو و مذاکره ندارد؛ شاید در این بعد اینگونه مطرح شود که پس از سال‌ها قطع ارتباط و ستیزه‌جویی آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران این مذاکرات تنها سلامی از سوی طرف غربی بوده است.

 

کوهکن تصریح کرد: زمانی که اراده‌ای برای انجام کاری وجود داشته حتی اگر این مسئله به صورت مکتوب آورده نشده باشد موجب تعهدآور آن برای طرفین خواهد بود؛ بنابراین اگر برجام تنها یک تعارف سیاسی است و برای طرفین الزم آور نخواهد بود چرا باید گفتگو و مذاکره درباره این مسئله صورت بگیرد.

 

وی افزود: سناتورهای آمریکایی در کنگره نیز پیرامون برجام در حال بحث و بررسی هستند و جالب اینجاست که در آنجا نیز بحث‌های مشابهی همچون داخل کشورمان که نیازی به تصویب یا رد برجام در مجلس نیست مطرح شده است  اما هیچ کدام از آمریکایی‌ها چه دموکرات‌ها و چه جمهوری‌خواهان مدعی نیستند که برجام هیچ‌گونه تبعاتی را برای آنها به دنبال ندارد.

 

نایب رئیس جبهه پیروان امام و خط رهبری در ادامه افزود: اگر توافقنامه‌ای ما را به یک تعهد و اقدام و یا ترک آن الزام کند، در آن زمان نظر خانه ملت پیرامون آن مسئله امری ضروری است؛ شاید برخی گمان می‌کنند که این نگاهی خوش‌بینانه بوده اما در حقیقت این مسئله نوعی تدبیر است، از این رو اسم برای ما مهم نیست بلکه باید دید آیا این توافقنامه‌ الزام‌آور است یا خیر که اگر این چنین بود نوعی تعهد برای ایران تلقی می‌شود و باید مجلس درباره آن  نظر دهد.

 

وی با بیان اینکه آیین‌نامه داخلی مجلس درباره تعهدنامه‌های بین‌المللی، قانون متقنن و قوی در این زمینه است، اظهار داشت: مطرح کردن بحث‌هایی همچون اینکه برجام به مجلس برود یا خیر در فضای سیاسی کشور که از آزادی برخوردار است بلامانع است بنده نشنیده‌ام که شخصی اصراری برای عدم ارجاع برجام به مجلس داشته باشد.

 

کوهکن در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به رهنمود مقام معظم رهبری دیگر باید سفره این قضیه جمع شود، بنابراین از این پس هرگونه مخالفت با بررسی برجام در مجلس از ناحیه هر کسی آن فرد یا ارگان را به جد زیر سوال می‌برد؛ هر مسئولی در اجرا باید از سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند هیچ‌کس نباید در مورد تصویب و یا عدم تصویب برجام نظر دهد و مجلس باید درباره این مسئله تصمیم بگیرد پیروی کند و هیچ‌گونه اصراری بر عدم بررسی برجام در خانه ملت نداشته باشد چراکه این امر از هیچ کس به هیچ عنوان قابل قبول نیست و اصرار بر آن موجب می‌شود که مشروعیت اقدامات آن مسئول را زیر سوال می برد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار