به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» سیدحمید جمالالدینی عصر امروز در بازدید از جلسه کارگروه بازنگری سرفصلهای دورههای آموزشی تخصصی در شهرستان ساوه اظهار کرد: جمعیت هلال احمر ظرفیتهای خاص خود را در حوزه آموزش داشته و امید است با بکارگیری تجربیات ارزنده صاحب نظران این عرصه نسبت به چاپ و نشر کتابهای پژوهشی در خصوص امداد و نجات و به خصوص حوادث جادهای اقدام کند.
وی تأکید کرد: جمعیت هلال احمر باید با بومیگرایی تکنولوژی امداد و نجات و حرفهایگری در سطوح ملی و بینالمللی ظرفیتهای خود را به منصه ظهور برساند.
معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری جمعیت هلال احمر تأکید کرد: قصد ما بر این است تا با صاحب نظران و پیشکسوتان عرصه امداد و نجات کشور شوراهای تخصصی تشکیل داده و از نظرات ارزنده صاحب نظران و ذینفعان برای اتخاذ تصمیمات مدیریتی صحیح و اجرا در سطوح مختلف از آن استفاده کنیم.
سرپرست مؤسسه آموزش عالی علمی- کاربردی هلال ایران تصریح کرد: جمعیت هلال احمر ظرفیتهای خاص خود را در حوزه آموزش داشته و امید است با بکارگیری تجربیات ارزنده صاحب نظران این عرصه نسبت به چاپ و نشر کتابهای پژوهشی در خصوص امداد و نجات و به خصوص حوادث جاده ای اقدام کند.
جمالالدینی در این سفر یکروزه به استان مرکزی از مجموعه مجتمع آموزشی، امدادی و ورزشی جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه بازدید و در نشستی صمیمی با امدادگران این جمعیت به بحث و تبادل نظر پرداخت.