کد خبر:۴۳۹۸۵۰
رئیس دانشگاه هایتک کرمان: 

نمایشگاه دائمی محصولات شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری کرمان برپا می‌شود

رئیس دانشگاه هایتک کرمان گفت: نمایشگاه محصولات شرکت‌های مستقر در پارک و مرکز رشد استان کرمان به صورت دائمی در دانشگاه برپا خواهد شد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان؛ محمد میرزایی در نشست هم اندیشی با شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمان از برگزاری تورهای فناوری داخلی و بین المللی خبر داد و گفت: پیگیر برگزاری تورهای ویژه‌ی فناوری داخلی و بین المللی شرکت‌های مستقر در پارک و مرکز رشد کرمان با حمایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان هستیم. 


رئیس دانشگاه هایتک کرمان ادامه داد: نمایشگاه محصولات شرکت‌های مستقر در پارک و مرکز رشد استان کرمان به صورت دائمی در دانشگاه نیز برپا خواهد شد. 


وی از تلاش برای افرایش بودجه خبر داد و تصریح کرد: باید تلاش کنیم که بودجه‌ استان‌های کوچک‌تر افزایش پیدا کند و در حال حاضر تلاش می‌کنیم که با کمک استاندار کرمان بودجه‌ استان را در این موارد افزایش دهیم. 


لازم به ذکر است، میرزایی در این جلسه با طرح تهیه و تدوین بانک اطلاعاتی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری، با امکان بروزرسانی اطلاعات و ارائه آن به مراکز صنعتی استان موافقت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار