آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۹۰۱۷
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان: 

مجلس برجام را تطبق تعهدات ایران با خطوط قرمز بررسی کند/ دستگاه دیپلماسی پاسخ اظهار نظر‌های غیر واقع آمریکا را بدهد

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: وظیفه‌ دستگاه دیپلماسی ایران است که پاسخی دندان‌شکن به آمریکایی‌ها در مورد اظهار نظرهای غیر واقعی در مورد برجام بدهد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، ناصر بهروز صبح امروز در جمع خبرنگاران در رابطه با سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با مذاکرات هسته‌ای و برجام گفت: سخنان رهبری مطالبه‌ی جدی رهبر نقلاب از دولت است و وظیفه‌ی دستگاه دیپلماسی ایران است که پاسخی دندان شکنانه‌ای به آمریکایی‌ها در مورد اظهر نظرهای غیر واقعی در مورد برجام بدهند. 

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به سخن رهبری انقلاب که «اگر پاسخ داده نشود، صحبت طرف مقابل تثبیت خواهد شد» بیان داشت: اگر به اظهار نظرهای مسئولین آمریکایی در مورد پاسخ داده نشودمردم دنیا‌‌ همان فکری را می‌کنند، که آمریکائی‌ها دائم القا می‌کنند. 

 

وی با بیان اینکه امریکا دائم اعلام می‌کنند که برنامه هسته ایی ایران را برای همیشه تعطیل کردیم، افزود: باید دراین زمینه هم روشنگری شود و پاسخ جدی‌ای به آنان داده شود تا متحدان ما در منطقه بدانند که اظهار نظر‌های آن‌ها درست نیست. 

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان تصریح کرد: آمریکائی‌ها دائم اعلام می‌کنند؛ چارچوب تحریم‌ها حفظ می‌شود و باید طبق بر نامه برجام پاسخ جدی به طرف مقابل داد و امروز دیگر دیپلماسی خنده جواب نمی‌دهد. 

 

وی با اشاره به مصلحت ندانستن رهبر معظم انقلاب از کنار گذاشتن مجلس از بررسی برجام، خاطر نشان کرد: مجلس شورای اسلامی باید به دقت ضمن تطبیق تعهدات ایران با خطوط قرمز اعلام شده نسبت به قبول یا رد آن نظر نهایی خود را اعلام کند. 

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان بیان داشت: جنبش دانشجویی همواره باید نسبت به اجرای مطالبه‌گری رهبر انقلاب تلاش کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
طوفانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲
چرا دروغ نوشتی این گفتگو بوده است نه در جمهع خبرنگاران
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار