اگر قرآنی نشویم قربانی می‌شویم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۰۸۱۱

اگر قرآنی نشویم قربانی می‌شویم

استاد بین‌المللی قرآن کریم گفت: برخی‌ قرآن کریم را ابزاری برای کسب و کار خود قرار داده‎اند؛ که این‌ اقدام آفتی برای جامعه قرآنی است.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عباس سلیمی در نشست جامعه قرآنی چهارمحال و بختیاری تعیین مبلغ از سوی قاریان و حافظان قرآن کریم برای اجرای برنامه برخلاف آموزه‌ها و روح قرآن کریم است.

 

وی با تاکید بر این که اگر قرآنی نشویم به یقین قربانی می‌شویم؛ خطاب به فعالان قرآنی گفت: اگر به قرآن عمل نکنیم و تنها به ظواهر و امور مادی آن توجه کنیم به طور قطع شیطان ما را به قربان‌گاه هوا و هوس‌ها خواهد کشاند.

 

قاری پیشکسوت قرآن کریم خاطرنشان کرد: اخلاص در نیّت، عمل به قرآن، حسن خلق و فروتنی، انجام عمل صالح، عزت نفس و دوری از هواهای نفسانی از ویژگی‌های یک معلم قرآن کریم است.

 

معاون فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم(ع) گفت: معلم قرآنی نباید تنها به شاگرد پروری قانع باشد؛ بلکه باید همواره نیروسازی و تربیت نیروی های اثرگذار و ماندگار برای جامعه را مدنظر داشته باشد.

 

آقای سلیمی عمل به قرآن را یکی از وظایف و مسئولیت‌های سنگین جامعه قرآنی دانست و افزود: هدف قاری و حافظ قرآن نباید فقط خواندن قرآن باشد؛ بلکه باید تدبّر و عمل به آن برجسته‌تر باشد.

 

هم اکنون 30 موسسه قرآنی در چهارمحال و بختیاری فعال است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار