کد خبر:۴۴۱۰۱۵

برگزاری نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‎ای در علوم پزشکی همدان

سی و دومین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‎ای کشور از ۲۵ تا ۳۱ شهریورماه در سالن شهید یونسی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می‌شود.
برگزاری  نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‎ای در علوم پزشکی همدان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه نوزدهمین کنگره پزشکی هسته‎ای ایران از ۲۵ تا ۲۷ شهریورماه امسال برگزار می‌شود، به ضرورت برگزاری نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای اشاره کرد و گفت: پس از انقلاب، فراز و نشیب‌های زیادی در مسیر رشد هسته‌ای کشور وجود دارد که برگزاری اینگونه نمایشگاه‎ها را ضروری می‌کند.

 

دکتر سعید بشیریان ادامه داد: شورای همکاری‌های سازمان انرژی اتمی سعی کرده در قالب نمایشگاه، دستاوردها را به محققان و دانشجویان سراسر کشور ارائه دهد که تاکنون ۳۱ نمایشگاه برگزار شده است.

 

وی اظهار کرد: ارائه این دستاوردها در قالب سخنرانی امکانپذیر نیست و در نمایشگاه‎ها می‎توان به طور کامل دستاوردها را ارائه کرد.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تصریح کرد: صنعت هسته‌ای، صنعتی نو و جدید است و آگاهی و تخصص کافی در بین دانشجویان در این خصوص وجود ندارد ؛که برگزاری این نمایشگاه می‌تواند به آگاهی‎بخشی آنها کمک کند.

 

دکتر بشیریان با بیان اینکه یکی از کاربردهای مهم صنعت هسته‌ای در بخش پزشکی است، یادآور شد: پزشکان در این نمایشگاه می‌توانند با دستاوردهای تخصصی صنعت هسته‌ای در عرصه پزشکی آشنا شوند.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به ضرورت‌های برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای اشاره کرد و افزود: آگاه‌سازی افکار عمومی، دسترسی سریع دانشجویان به صنعت هسته‌ای و رفع ابهام، از ضرورت‌های برگزاری نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‎ای کشور است.

 

وی ادامه داد: این نمایشگاه می‌تواند در ایجاد علاقه بین دانشجویان و جذب نخبگان در زمینه صنعت هسته‎ای اثرگذار باشد و از سویی، خودباوری ملی را تقویت کند.

 

دکتر بشیریان افزود:  ۴۰۰ قلم از دستاوردهای صنعت هسته‌ای در نمایشگاه ارائه می‌شود که ۲۲۵ قلم آن از کاربردهای جانبی و ۱۷۵ قلم از کاربردهای اصلی همچون چرخش سوخت و نیروگاه است.

 

وی با بیان اینکه نوزدهمین کنگره هسته‌ای کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می‌شود، گفت: ۱۵۰ مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده که 67 مقاله به صورت سخنرانی و 27 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: ایجاد ارتباط بین پزشکان و متخصصان هسته‌ای از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

 

وی با اشاره به کاربرد صنعت هسته‌ای در دستگاه گامااسکن اظهار کرد: در حال حاضر، صنعت پزشکی هسته‌ای از بیمارستان اکباتان به مرکز آموزشی درمانی فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان منتقل شده و برای تشخیص بیماری‎های غدد و قلبی کاربرد دارد.

 

دکتر بشیریان با بیان اینکه مردم هنوز با کاربردهای صنعت هسته‌ای آشنا نیستند، گفت: سالانه رادیوداروی یک میلیون و ۲۰۰ هزار بیمار از سازمان انرژی اتمی تأمین می‌شود که از حساسیت بالایی برخوردار است.

 

وی تصریح کرد: در کنار تمام پزشکان و متخصصان صنعت هسته‌ای کشور، یکی از معاونان سازمان انرژی اتمی در آیین افتتاح نمایشگاه و کنگره هسته‎ای حضور دارد.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ادامه داد: شاید دانشجویان در رابطه با صنعت هسته‌ای، تنها اطلاعاتی محدود داشته باشند، اما در این نمایشگاه با دستاوردهای این صنعت به طور کامل آشنا می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه برای بازدید از نمایشگاه محدودیتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هدف این است که در  شش روز برگزاری نمایشگاه صنعت هسته‎ای، بیشترین بهره‌برداری از نمایشگاه انجام شود و نخستین اولویت ما برای بازدید از نمایشگاه، دانشجویان هستند، اما در صورت مکاتبه، دانش‎آموزان و کارکنان برخی دانشگاه‎ها نیز می‎توانند در نمایشگاه حضور یابند.

 

دکتر بشیریان با بیان اینکه ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر از متخصصان صنعت هسته‎ای در بخش‌های مختلف از نمایشگاه بازدید می‌کنند، یادآور شد: این نمایشگاه به صورت کشوری برگزار می‎شود و متخصصانی از استان‎های مختلف در آن حضور دارند.

 

وی،تعداد غرفه‌ها را ۲۳ عدد در  سه بخش اعلام کرد و افزود: تیم‌هایی از اصفهان، بندر عباس، بوشهر، بناب و دیگر مراکز هسته‎ای کشور به عنوان کارشناس غرفه‎دار در این نمایشگاه حضور دارند.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان اینکه ما در دوران تحریم‌ها، دستاوردهای بسیار خوبی در خصوص صنعت هسته‎ای داشتیم، اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها به موفقیت‌های خوبی در این بخش دست یافته‌ایم و امیدواریم با توافق هسته‌ای، شاهد رشد بیشتر علمی کشور در این رمینه باشیم.

 

 وی افزود: ساعت بازدید از نمایشگاه ۹ صبح تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۰  است که بعد از ظهر برای بازدید عموم در نظر گرفته شده و در ساعات صبح نیز میزبان دانشجویان و متخصصان هستیم.

 

دکتر بشیریان خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه مسابقاتی برای بازدیدکنندگان برگزار می‎شود و هر روز به چهار نفر به قید قرعه جوایز نفیسی تعلق می‌گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار