کد خبر:۴۴۱۳۱۴

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز اسناد مجلس و دانشگاه بیرجند

تفاهم‌نامه همکاری بین کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و دانشگاه بیرجند پیش از ظهر امروز منعقد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، خلیل خلیلی، رئیس دانشگاه بیرجند در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین این دانشگاه با مرکز اسناد مجلس، از دانشگاه بیرجند به عنوان یک دانشگاه بالغ و بالنده یاد کرد و گفت: ۴۰ سال حضور آموزش عالی در این منطقه نقش انکارناپذیری در توسعه علمی و دانشگاهی استان خراسان جنوبی داشته است.

 

وی در خصوص اهمیت ارتباط و تعامل با سایر بخش های بیرون دانشگاه آن را هم افزایی و از مصادیق اقتصاد مقاومتی توصیف کرد و ضمن بیان فواید و اثرات مثبت تعامل و ارتباط با کتابخانه و مراکز اسناد و مجلس شورای اسلامی گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند کتابخانه بزرگی است که می‌تواند به عنوان کتابخانه مرجع استان مورد استفاده قرار گیرد.

 

محمدرضا مجیدی، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با معرفی ظرفیت های فراوان ارتباطی بین دانشگاه بیرجند و کتابخانه مجلس شورای اسلامی و پتانسیل فرهنگی و دانشگاهی بیرجند گفت: امیدواریم روزی از بیرجند به عنوان یک مرکز علمی و فرهنگی در سطح جهان یاد شود.

 

 وی انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه بیرجند را در راستای انتقال و ارتباط بیشتر فعالیت‌های مجلس به استان‌ها بیان کرد و افزود: با تحقق این تفاهم نامه دانشگاه بیرجند نه تنها با مجموعه کتابخانه و موزه مجلس مرتبط می‌شود؛ بلکه با چهار مجموعه بزرگ کتابخانه‌ای و علمی کشور شامل مجمع کتابخانه‌های بزرگ کشور، مجمع هماهنگی مراکز تاریخ پژوهی ایران، کنسرسیوم تأمین محتوا و کمیته ملی حافظه جهانی ارتباط و تعامل خواهد داشت.

 

محمدعلی بهدانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند نیز در این مراسم با بیان اینکه کیفیت بخشی به فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه و ارتباط با بخش‌های مرتبط با دانشگاه است؛ گفت: کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی به دلیل غنا و قدمتی که در سطح کتابخانه‌های کشور دارد، می‌تواند موجب رشد و تعالی هرچه بیشتر دانشگاه، اعضای هیأت علمی و علاقه مندان به حوزه تحقیق و کتاب باشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار