آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۹۴۰
همایش ملی «پسته و سلامت» در رفسنجان-۱؛ 

اسماعیلی ندیمی: در مرکز پسته هستیم/ کمترین تحقیقات در مورد پسته در ایران صورت می‌گیرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: ما در مرکز پسته هستیم؛ اما کمترین مقالات در مورد پسته در ایران است؛ در زمینه‌ پسته تحقیقات کمتری انجام گرفته است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، علی اسماعیلی ندیمی روز گذشته در نخستین همایش ملی «پسته و سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به فعال بودن دو معاونت بهداشت و داور و غذا در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با پسته گفت: پسته یک محصول غذایی است و باید کنترل‌های لازم در تولید این محصول وجود داشته باشد. 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: معاون بهداشتی اقدامت خوبی را جهت سالم سازی و بهداشتی کذدن فرآوری پسته انجام داده است. 

 

وی با اشاره به افزایش کارگاه‌های مکانیزه ضبط پسته تصریح کرد: در سال ۷۱ تنها دو کارگاه وجود داشت؛ اما الان بیش از ۵۳۰ کارگاه مکانیزه‌ی ضبط پسته در رفسنجان وجود دارد. 

 

اسماعیلی ندیمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خدمات آموزش‌های لازم جهت روش‌های صحیح انبار داری، پسته چینی و فرآوری را به پسته داران ارائه می‌دهد. 

 

وی با تاکید بر اینکه رفسنجان یکی از قطب‌های تولید پسته در کشور و دنیاست، بیان داشت: به دلیل خشکسالی تولید این محصول را در رفسنجان کاهش یافته است. 

 

رئیس دانشگاه علوم پرشکی رفسنجان در ادامه به بیان فواید پسته پرداخت و گفت: پسته سرشار از ویتامین B، k و آنتی‌اکسیدان‌های است و مصرف ۸۰ گرم آن برای سه ماه بدن بسیار مفید است. 

 

اسماعیلی ندیمی با اشاره به اینکه ما در مرکز پسته‌ دنیا هستیم، گفت: کمترین مقالات در مورد پسته در ایران است و در زمینه‌ پسته تحقیقات کمتری انجام گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار