به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، علی اسماعیلی ندیمی روز گذشته در نخستین همایش ملی «پسته و سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به فعال بودن دو معاونت بهداشت و داور و غذا در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با پسته گفت: پسته یک محصول غذایی است و باید کنترلهای لازم در تولید این محصول وجود داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: معاون بهداشتی اقدامت خوبی را جهت سالم سازی و بهداشتی کذدن فرآوری پسته انجام داده است.
وی با اشاره به افزایش کارگاههای مکانیزه ضبط پسته تصریح کرد: در سال ۷۱ تنها دو کارگاه وجود داشت؛ اما الان بیش از ۵۳۰ کارگاه مکانیزهی ضبط پسته در رفسنجان وجود دارد.
اسماعیلی ندیمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خدمات آموزشهای لازم جهت روشهای صحیح انبار داری، پسته چینی و فرآوری را به پسته داران ارائه میدهد.
وی با تاکید بر اینکه رفسنجان یکی از قطبهای تولید پسته در کشور و دنیاست، بیان داشت: به دلیل خشکسالی تولید این محصول را در رفسنجان کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پرشکی رفسنجان در ادامه به بیان فواید پسته پرداخت و گفت: پسته سرشار از ویتامین B، k و آنتیاکسیدانهای است و مصرف ۸۰ گرم آن برای سه ماه بدن بسیار مفید است.
اسماعیلی ندیمی با اشاره به اینکه ما در مرکز پسته دنیا هستیم، گفت: کمترین مقالات در مورد پسته در ایران است و در زمینه پسته تحقیقات کمتری انجام گرفته است.