آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۲۱۴۸
توسط دانشجوی دانشگاه امیر کبیر

کربن فعال از تایرهای فرسوده به روش فعال‌سازی فیزیکی با بخار آب ساخته شد

کربن فعال از تایرهای فرسوده به روش فعال‌سازی فیزیکی با بخار آب توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی امیر کبیر ساخته شد

زکریا لولویی، سازنده کربن فعال از تایرهای فرسوده به روش فعال سازی فیزیکی با بخار آب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خرم آباد، گفت: با ثبت این اختراع ساخت کربن فعال از تایرهای فرسوده به روش فعال سازی فیزیکی با بخار آب در کشورمان امکان پذیر شده است.

 

وی با بیان اینکه با استفاده از این شیوه تایرهای فرسوده که به عنوان یک معضل زیست محیطی محسوب می شوند در تولید جاذب با ارزش کربن فعال مورد استفاده قرار می گیرند، افزود: این جاذب با ارزش علاوه بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی دارای کاربردهای رنگ بری و بوبری نیز هست و همچنین می تواند به عنوان تصفیه کننده گاز خروجی از اگزوز وسایل نقلیه عمل کند.

 

سازنده کربن فعال از تایرهای فرسوده به روش فعال سازی فیزیکی با بخار آب گفت: این اختراع همچنین در استخراج طلا دارای کاربرد است.

 

لولویی با اشاره به اینکه در حال حاضر در کشورمان کربن فعال به صورت محدود و با استفاده از ضایعات گیاهی از قبیل پوست پسته و بادام تولید می شود، افزود: نیاز کشور به این محصول از طریق واردات تامین می شود و با این حال اگر تولید کربن فعال با شیوه جدید در کشورمان به تولید انبوه برسد نه تنها می توانیم کشور را از واردات بی نیاز کنیم؛ بلکه تولید آن نیز از ارزش افزوده بالایی برخوردار است.

 

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای تولید این محصول گفت: این اختراع اخیرا به ثبت رسیده است و در حال حاضر به دنبال ثبت شرکت دانش بنیان و اخذ تسهیلات هستیم تا بتوانیم این محصول را در حد پایلوت تولید کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار