امیری، رئیس بنیاد ملی نخبگان لرستان امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه اختراعات و ابتکارات جشنواره رویش زاگرس در دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: این نمایشگاه در سه بخش داوری اختراعات، تجاری سازی اختراعات و همچنین غرفه های شرکت های دانش بنیان استان لرستان برپا شده است.
وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه با هدف ایجاد انگیزه در بین شرکت کنندگان در جشنوار رویش زاگرس اقدام به برپایی غرفه کرده اند، افزود: سیاست این است که استعدادهای درخشان شرکت کننده در این جشنواره ضمن برقراری تعامل با شرکت های دانش بنیان در خصوص نحوه ثبت شرکت های دانش بنیان و اختراعات با فعالیت های آنها نیز آشنا شوند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان لرستان با اشاره به اینکه در بخش تجاری سازی این نمایشگاه نیز از سه نفر از سرمایه گذاران کشور دعوت به عمل آمده است، گفت: فعالیت این سرمایه گذاران در زمینه تجاری سازی اختراعات است و با این حال در صورت تشخیص با صاحبان اختراعات عرضه شده در جشنواره رویش زاگرس اقدام به انعقاد تفاهم نامه می کنند.
امیری با اشاره به اینکه داوری اولیه 180 اثر ارسالی به جشنواره رویش زاگرس توسط 22 نفر از داوران در تهران انجام شده است، اضافه کرد: از مجموع اختراعات ارسالی 130 اثر به جشنواره رویش زاگرس در لرستان راه یافته است، که 21 اثر متعلق به بخش تجاری سازی و مابقی مربوط به بخش داوری برای اخذ تاییدیه سطح ۳ بنیاد نخبگان می باشند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز داوری نهایی اختراعات با حضور 22 داور ارزیابی اولیه و همچنین داوران استانی در خرم آباد در حال انجام است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان لرستان گفت: در روز اختتامیه به هشت نفر از منتخبین با نظر هیات داوران لوح تقدیر و تندیس جشنواره اعطاء می شود.
امیری یادآور شد: اختراعات عرضه شده در این جشنواره در زمینه های شیمی، نانو، فنی مهندسی، پزشکی، علوم پزشکی، نانو و دیگر حوزه ها هستند.