به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، موسوی کوهپر امروز در مراسم افتتاح جشنواره اختراعات و ابتکارات غرب کشور (رویش زاگرس) که در محل دانشگاه لرستان در حال برگزاری است، گفت: بر اساس مطالعاتی که بر روی آثار تاریخی لرستان از جمله آثار کشف شده در غار کلماکره و همچنین قلعه فلک الافلاک داشته ام، بر این باورم که این آثار و دیگر آثار این استان از جمله آثار مفرغی و پل های تاریخی آن بر پایه دانش و فناوری خلق شده اند.
وی با بیان اینکه لرستان از حیت تاریخی یکی از استانهای شاخص در ساخت سد، بند و پل است، افزود: این نشان دهنده این است که نیاکان ما هر کاری را انجام می داده اند، بر پایه دانش بوده است و با این حال ما باید مانند گذشتگان خود عمل کنیم.
معاون توسعه و منابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه جشنواره های منطقه ای بنیاد نخبگان در حوزه اختراعات و ابتکارات با هدف شناسایی استعدادهای درخشان و حمایت از آنها برگزار می شوند، گفت: بنیاد این جشنواره ها را با هدف فراهم کردن بستری برای حمایت از استعدادهای درخشان در نقاط مختلف کشور برگزار می کند.
موسوی کوهپر ادامه داد: انتظاری که از نخبگان و مخترعان می رود این است که با تکیه بر توان خود و همچنیان ظرفیت ها و منابعی که در کشور داریم، برای هزاران نفر ایجاد شغل کنند و البته بنیاد ملی نخبگان نیز وظیفه دارد که ضمن شناسایی این افراد، بستر لازم برای حمایت از آنها را فراهم کند.
وی وظیفه بنیاد ملی نخبگان را حفظ سرمایه های کشور دانست و اضافه کرد: اگر قرار است که کسی در بخش فناوری و تولید و در دانشگاه ها جذب شود، این اولویت باید به نخبگان و استعدادهای درخشان داده شود.
معاون توسعه و منابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در راستای حمایت از نخبگان، بنیاد ملی نخبگان به عنوان حلقه وصل عمل می کند؛ از این رو ضرورت دارد که دیگر دستگاه ها همچون وزارت علوم و آموزش و پرورش نیز در این حوزه نقش آفرینی کنند، گفت: قطعا بنیاد نخبگان در این حوزه نمی تواند به تنهایی کاری را از پیش ببرد.
موسوی کوهپر در پایان بیان کرد: خوشبختانه رشد علمی کشور در سطح منطقه و جهان بی نظیر بوده است.