کد خبر:۴۴۲۷۹۲
مدیر دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد:

اجرای طرح «آفرینشگاه» برای نخستین‌بار در دانشگاه فردوسی مشهد

مدیر دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد از اجرای طرح «آفرینشگاه» برای نخستین‌بار در دانشگاه‌های کشور و آن هم در دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، خوان زادی امروز در همایش آموزشی- فرهنگی دانشجویان ورودی سال 94 که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: مدیریت دانشجویی دارای چهار حوزه اداره خوابگاه‌ها، تغذیه و رفاهی است که کار خدمات رسانی به دانشجویان را دنبال می‌کند.

 

وی با بیان این مطلب که دانشگاه فردوسی دارای 12 خوابگاه دانشجویی می‌باشد، افزود: اداره رفاهی به انجام اموری از قبیل هماهنگی جهت اسکان خوابگاه‌ها، وام‌های دانشجویی و بیمه‌ها می‌پردازد.

 

مدیر دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه با اشاره به این‌که طرح «پایش سلامت» در سال جاری نیز مانند دیگر سال‌ها برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این طرح برای بانوان از 11 تا 22 مهر ماه و برای آقایان از 25 تا 29 مهر ماه برگزار خواهد شد.

 

خوان زادی خاطرنشان کرد: در این طرح دانشجویان هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی مورد پایش قرار می‌گیرند.

 

وی در ادامه از انجام طرح دیگری برای نخستین بار در دانشگاه‌‌های کشور خبر داد و بیان داشت: طرح «آفرینشگاه» سال گذشته به صورت آزمایشی برگزار شد و در سال جاری برای نخستین بار در کشور و آن هم در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

 

مدیر دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این طرح از شنبه چهارم مهر ماه در دانشگاه برگزار می‌شود و به این صورت است که سیستم رزرو غذا تغییر خواهد کرد.

 

خوان زادی خاطرنشان کرد: تفاوت سیستم کلاسیک رزرو غذا و سیستم فعلی در این است که به طور مثال در سیستم سابق تنها دو نوع صبحانه وجود داشت؛ اما در سیستم جدید این تعداد گاهی به چند نوع صبحانه افزایش می‌یابد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار