آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۵۶۲
ایرانمنش در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

بازدید آمانو از پارچین شروع فرآیند بازدیدهاست

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف گفت: برجام فتح بابی برای نظارت‌های غیرمعقول در داخل کشور بود به نظر می‌رسد که بازدید آمانو از پارچین هم شروع این فرآیند بوده است.

احسان ایرانمنش، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سفر اخیر آمانو به تهران و بازدید از مراکز نظام که خلاف تاکیدات مقام معظم رهبری بوده و اظهارات دولتی‌ها مبنی بر اینکه این بازدید صرفا تشریفاتی بوده است گفت: برجام فتح بابی برای نظارت‌های غیرمعقول در داخل کشور بود به نظر می‌رسد که بازدید آمانو از پارچین هم شروع این فرآیند بوده است.

 

وی تصریح کرد: زمانی که خط قرمز برای کشورمان قرار می‌دهیم و می‌گوییم به هیچ عنوان هیچ فردی را در مراکز نظامی مان راه نمی ‌هیم عدم رعایت خط قرمز صرفا در یک لحظه انجام نمی‌شود و دارای فرآیند خاصی است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه ما پیش بینی می‌کنیم که بازدید آمانو از سایت پارچین شروع بازدیدهای پشت سر هم در آتی است که سازمان های مربوطه از سایت های نظامی‌مان خواهند داشت، اظهار داشت: هنوز مشخص نیست که این فرد بازدیدش نمایشی بوده یا صرفا برای جاسوسی به کشورمان آمده است، حتی با این فرضیه آمانو بازدیدی انجام داده که تشریفاتی بوده  این فتح بابی خواهد بود که در دفعات بعدی درخواست بازدید جدی‌تر از مراکز نظامی ما دارد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ورود آمانو به پارچین شروع عبور از خط قرمز است کم کم این فرآیند آغاز شده که دیگر مراکز نظامی مان به راحتی مورد بازدید طرف های غربی قرار بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار