کد خبر:۴۴۳۶۱۵
در تماشاخانه «مهر» حوزه هنری

«اتفاق ترانه» به ایستگاه پنجم رسید

پنجمین برنامه از سلسله برنامه‌های «اتفاق ترانه»، شنبه چهارم مهرماه ساعت ۱۷، با حضور شاعران، ترانه‌سرایان و جمعی از دوستداران موسیقی در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار می شود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، پنجمین برنامه از سلسله برنامه‌های «اتفاق ترانه»، شنبه چهارم مهرماه ساعت 17،  با حضور شاعران، ترانه‌سرایان و جمعی از دوستداران موسیقی در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار می شود.

 

پنجمین محفل شعر و موسیقی «اتفاق ترانه» در حالی برگزار می‌شود که شاعران و ترانه سرایان تازه ترین آثار خود را قرائت می کنند و لیلا کردبچه، شاعر و پژوهشگر ادبیات، نیز مهمان ویژه این برنامه خواهد بود.

 

 حضور نویسنده کتاب‌های «صدایم را از پرنده‌های مرده پس بگیر»، «حرفی بزرگ‌تر از دهان پنجره»، «کلاغمرگی»، «چرا که نبودی»، «متون نظم: مجموعه ادبیات»، «متون نثر: مجموعه ادبیات»، «بلاغت»، «سارختار نحوی زبان شعر امروز» به این برنامه رونق دوچندان می‌‌بخشد.

 

این برنامه با اجرای سعید بیابانکی دارای بخش هایی چون: معرفی کتاب، اجرای موسیقی، سخنرانی عبدالحمید ضیایی، شاعر و استاد فلسفه، درباره شعر و فلسفه و رونمایی از آلبوم موسیقی است.

 

 در این نشست همچنین آلبوم موسیقی «گوهر افشان» از تولیدات جدید مرکز موسیقی به خوانندگی بامداد فلاحتی و آهنگ‌سازی آرش قاسمی رونمایی می‌شود.

 

این اثر متشکل از ده قطعه «بادسعادت»، «سعادت»، «بهارعاشقان»، «بهار آمد»، «از زبان مولانا» ، «گنج و رنج»، «دیدار» ، «مجنون آن لیلی»، «لیلی و مجنون» و «عاشقی بر من» است که در دستگاه چهارگاه، اصفهان، بیات ترک و همایون تولید شده است.

 

در این مراسم همچنین در بخش دیگر شاهد اجرای زنده موسیقی از گروه موسیقی میراث خواهیم بود.

 

بخش دیگر این نشست به معرفی کتاب اختصاص دارد که جواد محقق، شاعر و روزنامه‌نگار،  این‌ بار کتاب‌هایی را به مخاطبان توصیه می‌کند. از سویی عبدالحمید ضیایی، شاعر و استاد فلسفه،  بحث شعر و فلسفه را مانند برنامه‌های قبلی دنبال خواهد کرد.

 

پنجمین محفل شعر و موسیقی «اتفاق ترانه»  به همت مرکز موسیقی و مرکز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری، شنبه چهارم مهر ماه ساعت 17 در تماشاخانه مهر حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود. ورود برای تمام علاقه مندان آزاد است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار