کد خبر:۴۴۳۷۱۵

همایش «بحران آب و راه‌های برون رفت» در دانشگاه پیام‌نور مرکز کبودرآهنگ آغاز به کار کرد

همایش «بحران آب و راه‌های برون رفت» در دانشگاه پیام‌نور مرکز کبودرآهنگ استان همدان آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش «بحران آب و راه های برون رفت» در دانشگاه پیام نور مرکز کبودرآهنگ استان همدان آغاز به کار کرد.

 

در افتتاحیه این همایش، پرفسور علیخانی از چهره های ماندگار و پدر آب و هواشناسی نوین ایران، پورمختار، نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون اصل نود، قنبری،فرماندار شهرستان کبودرآهنگ، صفایی، رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان و جمع کثیری از مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی و محققان و استادان برجسته کشور حضور داشتند.

 

در این مراسم پرفسور علیخانی گفت: از عوامل اصلی بحران آب در کشور تغییر اقلیم، تبخیر آب کشاورزی غیر استاندارد است که باید در هر منطقه نسبت به شرایط آن منطقه محصولاتی با نیاز آبی، کم کاشته شود.

 

وی با اشاره به افت شدید آب سفره های زیرزمینی افزود: مسئولان باید با افزایش پوشش گیاهی، آبخیزداری و کاهش استخراج آب های زیرزمینی با این بحران مقابله کنند.

 

این چهره ماندگار با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف و از این میزان هم متأسفانه 70 درصد تبخیر می شود، گفت: اگر کشور یک و نیم درجه گرمتر شود، موجب کاهش 15 درصدی آب منطقه می شود.

 

در ادامه این مراسم صفایی، رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان گفت: پژوهش یکی از محورها و اولویت های اصلی این دانشگاه است و برگزاری همایش ملی بحران آب در کبودرآهنگ ثمره تحقیق، بررسی و پژوهش دانشجویان، اساتید را به نمایش خواهد گذاشت.

 

وی دانشگاه پیام نور کبودرآهنگ را یکی از دانشگاه های برتر در جذب دانشجو و کیفیت آموزشی دانست و از اولویت های اصلی دانشگاه پیام نور استان افزایش مقاطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه برشمرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار