محمدرضا خلیلی، معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اتفاقی که طی روزهای گذشته برای این دانشگاه رخ داده است و چرایی ساکن شدن سه چهار روزه برخی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد جدید الورود در نمازخانه دانشکده برق گفت: از اول در دفترچه انتخاب رشته دانشگاه خواجه نصیر اعلام کرد با توجه به شرایط محدود خوابگاهی به دانشجویان جدید الورود غیربومی خوابگاه نخواهد داد و این خبر در اکثر رسانهها نیز منتشر شد.
وی ادامه داد: به همین خاطر به دانشجویان گفته بودیم که جایگزین خوابگاه دانشگاه، خوابگاههای خودگردان خواهد بود اما با آغاز سال تحصیلی شاهد این بودیم که عدهای از این عزیزان میگویند به ما خوابگاه بدهید و ما توان مالی برای پرداخت شهریههای خوابگاههای خودگردان را نداریم. مسئولان دانشگاه هم چارهای ندیدند جز اینکه فعلا آنها را در نمازخانه دانشکده برق اسکان دهند.
خلیلی با اشاره به اینکه تمام تلاش خود را نهایتا تا 10 روز آینده میکنیم تا دانشجویان از این شرایط خارج شوند خاطرنشان کرد: ظرفیت پنج خوابگاه خواجه نصیر کاملا پر است و نمیتوانیم آن را از خلاف استاندارد بیرون بیاوریم یعنی یک اتاق چهار نفره را به ظرفیت شش تا هفت نفره تبدیل کنیم چون آن وقت صدای اولین کسی که درمی آید خود دانشجو است.
معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر با رد این موضوع که دانشگاه دیر اقدام به اطلاع رسانی در این خصوص کرده است تصریح کرد: چنین چیزی را رد میکنم زیرا در دفترچه کنکور اعلام و در اردیبهشت ماه نیز این قضیه رسانهای شد حتی در سایت دانشگاه نیز همان موقع این خبر به اطلاع همگان رسید تا دانشجویانی که غیریومی هستند به این شرایط توجه داشته باشند.
وی همچنین یادآور شد: من هیچ وعدهای به هیچ دانشجویی در خصوص پذیرش آن در خوابگاه خواجه نصیر و یا حتی اجاره خوابگاه با ماهی 200 هزار تومان ندادهام و هر خبری مبنی بر چیزی که گفتم بی اساس است.
خلیلی در ادامه سخنانش گفت: اگر بتوانیم با رایزنی جایی را به عنوان خوابگاه خودگردان با قیمت پایین تر برای این دانشجویان میگیریم که تا آن موقع این دانشجویان که اکثر آنها جدید الورودهای کارشناسی و 50 درصد کارشناسی ارشد هستند باید در نمازخانه دانشکده برق بمانند و اگر نشد باید به خوابگاههای خودگردان وزارت علوم بشوند.
معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر با اشاره به اینکه هم اکنون عده ای از این دانشجویان اقامت دو هفته تا یک ماهه در برخی خوابگاههای خودگردان گرفتهاند یا در خانههای اقوام و فامیل خود در تهران ساکن شده اند افزود: اما عده ای خواستار ماندن در نمازخانه دانشگاه شدند تا تکلیف شان مشخص شود.
خلیلی در پایان گفت: این وضعیت برای 70 تا 80 دانشجوی دختر ورودی جدید شبانه نیز رخ داده است به این خاطر که دانشگاه اعلام کرده بود به هیچ دانشجوی نوبت دوم و شبانهای خوابگاه نخواهد داد اما وضعیت این دانشجویان نیز دقیقا مشابه دانشجویان ساکن در نمازخانه دانشکده برق شده است که برای بهبود شرایط آنها نیز در حال پیگیری هستیم.