کد خبر:۴۳۲۸۱۶
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد

خودداری معاونت دانشجویی از ارائه صورت حساب‌ها با وجود موافقت ریاست

مسئول شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر گفت: از سال تحصیلی گذشته باوجود بیشتر شدن بودجه معاونت دانشجویی سرویس رفت‌و‌آمد دانشجویان نیز پولی شد، ما بارها از این معاونت درخواست کردیم که صورت حساب‌های خود را جهت بررسی ارائه دهند اما با وجود موافقت ریاست دانشگاه معاونت دانشجویی از این کار خودداری کرد.

میربیگی، مسئول شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص مشکلات صنفی دانشجویان این دانشگاه گفت: مفهوم عدالت آموزشی چیزی است که در اصل 30 قانون اساسی گنجانده شده و به این معناست که بهره مندی از امکانات تحصیلی و آموزشی حق همه است و مسئولان وظیفه دارند این فرصت را برای همه فراهم کنند.

 

وی ادامه داد: اما تیم مدیریتی دانشگاه خواجه نصیر کمترین توجه را به این اصل دارد تا جایی که برای سال تحصیلی جدید از سوی ریاست دانشگاه و مسئولان تصویب شد تا هیچ خوابگاهی به دانشجویان شهرستانی ورودی جدید اختصاص داده نشود و از سازمان سنجش نیز خواسته شد تا در قسمت معرفی این دانشگاه این موضوع ذکر شود البته سال گذشته نیز تلاش‌های بسیاری برای ندادن خوابگاه به دانشجویان انجام شد که ناموفق ماند.

 

میربیگی با اشاره به جلسه دو هفته پیش با معاونت آموزشی و تیم مدیریتی دانشگاه گفت: طی این جلسه صحبت‌هایی شد تا برای بهتر شدن اوضاع یکی از خوابگاه‌های دکتری را به خوابگاه کارشناسی و کارشناسی ارشد تبدیل کند البته خوابگاه میر عماد با وجود ظرفیت صددرصدی که داشت از تابستان سال پیش به دلیل بازسازی و مرمت بسته شد و تا الان که من با شما صحبت می کنم نه تنها بودجه‌ای برای این کار اختصاص نداده اند بلکه کوچک ترین کار عمرانی و به سازی در آن ساختمان انجام نشده است و یک ساختمان خالی با ظرفیت خوب همچنان خالی است.

 

وی در خصوص وضعیت این خوابگاه خاطرنشان کرد: ما به محض اطلاع از تصمیم دانشگاه مبنی بر اینکه از مهر ماه خوابگاه نخواهد داد از مسئولان خواستار باز شدن خوابگاه میرعماد شدیم اما همه موافقت نکردند و حالا شرایط از مهر به گونه‌ای است که بعضی دانشجویان برای تهیه خوابگاه باید به سمت خوابگاه‌های خودگردان بروند و عده‌ای دیگر نیز شاید با رایزنی‌های ما برای باز شدن خوابگاه میرعماد بتوانند آنجا سکونت کنند که البته احتمالش 50 – 50 است.

 

مسئول شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر در ادامه به این نکته نیز اشاره کرد که بسته شدن خوابگاه میرعماد در سال پیش باعث شد تا بودجه‌ای که هر ساله برای این خوابگاه اختصاص داده می‌شد به معاونت دانشجویی باز گردد و به عبارتی دست آنها را در انجام برخی امور بازتر کند ولی با بازگشت این بودجه‌ها ما شاهد بودیم که حتی سرویس رفت و آمد دانشجویان به دانشگاه نیز پولی شد.

 

وی ادامه داد: دانشگاه خواجه نصیر ممکن است به خاطر مجمع الجزایری بودنش هر دانشکده و خوابگاهش یک جای شهر باشد و همیشه سرویس رفت و آمد برای دانشجویان رایگان بوده است اما از سال تحصیلی گذشته علی‌رغم بیشتر شدن بودجه معاونت دانشجویی این امر نیز پولی گردید حتی ما بارها از این معاونت درخواست کردیم که صورت حساب‌های خود را ارائه دهند تا بفهمیم بودجه را چگونه خرج کرده اند اما با وجود موافقت ریاست دانشگاه معاونت دانشجویی از این کار خودداری کرد.

 

میربیگی در ادامه توضیح مشکلات صنفی دانشجویان این دانشگاه گفت: جدای از بحث خوابگاه‌ها که به آن اشاره کردم مشکل انتخاب واحد و مکان دانشکده‌ها از دیگر مشکلاتی است که دانشجویان به آن اعتراض دارند و این مجمع الجزایری بودن خواجه نصیر موجب شده تا دانشجویان رشته های مختلف خیلی با هم در ارتباط نباشند و علاوه بر این نبود مکان برای دانشکده صنایع نیز باعث شده تا با دانشکده مکانیک در یک مکان ادغام شود که موجب اختلافات زیادی میان دانشجویان این دو رشته شده است مثل اینکه کلاس های کمتری به دانشجویان صنایع اختصاص پیدا می‌کند یا کلاس‌ها اکثرا لغو می‌شود.

 

وی در این خصوص ادامه داد: دانشکده هوافضا نیز که در منطقه خاک سفید تهران قرار گرفته است به گفته دانشجویان فضای مرده‌ای دارد و از محیط دانشکده خیلی راضی نیستند.

 

مسئول شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر در خصوص مشکلات سلف و غذای دانشجویان نیز گفت: یکی از مهمترین مسائلی که سر آن با دانشگاه اصطکاک داشته‌ایم همین قضیه سلف بود. خوابگاه تهران پارس با وجود 700 دانشجو بدترین سلف را دارد و من بارها شاهد بودم حتی خود مسئولان نیز به این مسئله اقرار کرده‌اند و نسبت به استانداردی که وزارت علوم مصوب کرده است هم قیمت ها بالاتر است هم کیفیت غذاها پایین تر.

 

وی افزود: قرار بوده یک وعده غذایی همراه میان وعده یا دو نوع غذا در یک وعده گنجانده شود که دانشگاه ما هیچ کدام را انجام نداده است.

 

میربیگی با اشاره به مشکلات دانشجویان در زمان انتخاب واحد گفت: بعضی ترم ها اساتید واحد ارائه نمی‌دهند یا روز و ساعت‌ها دچار مشکل می‌شود که به نظرم این مشکل نشئت گرفته از ضعف مدیریتی آموزش دانشگاه است.

 

وی ضمن اشاره به تشکیل انجمن اسلامی این دانشگاه در سال گذشته گفت: سال گذشته این انجمن درخواست اجرای دو برنامه در دانشگاه را داشت که متاسفانه با مخالفت مسئولان مواجه شدند و اکثر برنامه کانون‌ها و انجمن‌ها در دانشگاه به تعطیلی کشیده می‌شود.

 

میربیگی همچنین به ساخت گیت بازرسی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: از سال پیش زمزمه‌هایی برای ساخت این گیت بازرسی در دانشگاه شنیده می‌شد که با بازتاب و مخالفت دانشجویان در نشریات دانشجویی دانشگاه نیز مواجه شد اما علی رغم اینکه بارها نیز گفتند بدون موافقت شورای صنفی ما تصمیم به ساخت چنین چیزی نمی‌گیریم اما برای سال تحصیلی جدید این گیت را خواهند زد.

 

وی در خصوص این گیت بازرسی افزود: دانشگاه با صرف هزینه هنگفتی دوباره کارت‌های هوشمند برای دانشجویان صادر کرد تا برای ورود و خروج خود از گیت آن کارت را استفاده کنند اما من از بعضی دانشجویان شنیدم که با این کار مخالف بودند چرا که معتقدند دانشگاه پادگان نیست و دانشجو نباید برای رفت و آمدش به دانشگاه پاسخگو باشد.

 

مسئول شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر در پایان گفت: تا زمانی که تیم مدیریتی دانشگاه درک نکند باید روند مدیریتی خود را تغییر دهد و به دانشجویانش اعتماد کند ما شاهد حل شدن این مشکلات نخواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجوی ارشد خواجه نصیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
به نظر من، تنها خوبی که دانشگاه خواجه نصیر داره اینترنت سرعت بالا و خوب در خوابگاه سیدخندان و دانشکده ها هست.
البته حجم اینترنت دانشکده ها هم کافی نیست!!! 2 گیگ در یک ماه. کمه !!!!
نه سرویس خوابگاه میده، نه وعده غذایی تابستان.
هزینه خوابگاه تابستان امسال دو برابر پارسال. چرا؟؟ معلوم نیست. چون بودجه نداریم...
مهم تر از همه:
دانشگاه از 13 شهریور ترم چهار به بعد برای ارشد ها تعلق نمیگیرد. یعنی حداقل یک ماه و معمولا یک ترم ترم بدون خوابگاه در کلان شهر تهران .................................
من که دیگه از دست مسئولین دانشگاه خسته شدم ... کاش ارشد نمیخوندم ...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار