آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۹۲۳
زارع مطرح کرد

شرایط استفاده از تسهیلات ده میلیون ریالی قرض‌الحسنه دانشگاهیان برای اعزام به عتبات

معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: بر اساس مصوبه هیات مدیره بانک ملی، مقرر شد دانشجویان به شعب منتخب این بانک مراجعه و با افتتاح حساب سپرده از تسهیلات ده میلیون ریالی قرض‌الحسنه این بانک استفاده کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: با مذاکرات انجام شده با بانک ملی و امضای تفاهم‌نامه، دستورالعمل پرداخت وام به شعب منتخب این بانک ابلاغ شد.

 

وی افزود: بر اساس مصوبه هیات مدیره بانک ملی، مقرر شد دانشجویان به شعب منتخب بانک ملی مراجعه و با افتتاح حساب سپرده سه میلیون ریالی پس از سه ماه از تسهیلات ده میلیون ریالی قرض‌الحسنه این بانک استفاده کنند. همچنین پس از انقضاء مدت یاد شده برداشت مبلغ سپرده امکان پذیر خواهد بود.

 

زارع گفت: برای دریافت وام نیازی به معرفی‌نامه از سوی ستاد نیست و اطلاعات زائرین دانشگاهی به صورت سیستمی به شعب منتخب بانک ملی ارسال می‌شود. بازپرداخت تسهیلات هم 20 ماه و با اقساط 50 هزار تومان خواهد بود و 4درصد کارمزد هم در نظر گرفته شده است.

 

وی ادامه داد: زائرینی که در ماه‌های مرداد و شهریور به عتبات اعزام شده‌اند و همچنین دانشگاهیانی که در ماه‌های مهر و آبان به اعزام خواهند شد، می‌توانند با مراجعه به شعب نسبت به افتتاح حساب و دریافت وام در ماه‌های آتی اقدام کنند.

 

زارع افزود: بر اساس توافق‌نامه صورت گرفته، شعب بانک ملی فقط مجاز به درخواست یک ضامن کارمند خواهند بود و زائرین می‌توانند از هر شعبه منتخبی که در آن افتتاح حساب کنند، متقاضی دریافت وام شوند.

وی اظهار داشت: دانشگاهیان می‌توانند از استان محل تحصیل یا محل سکونت خود متقاضی دریافت وام شوند و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

 

شایان ذکر است دانشجویان می‌توانند دستورالعمل پرداخت وام را از سایت ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان پرینت گرفته و با در دست داشتن آن به شعب منتخب مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار