آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۴۷۷
عبدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اعضای شورای مرکزی صلح‌زیبا  با آیات عظام دیدار می‌کنند

 مسئول ستاد بزرگداشت دهه صلح و امنیت بین المللی گفت: موسسه صلح زیبا در نظر دارد با توجه به اهمیت این موضوع و ارتباط ناگسستنی دین و حقوق انسان‌ها جلساتی تخصصی با عالمان دینی در کشور داشته باشد. بدین منظور اعضای شورای مرکزی این موسسه امروز دیداری با آیت عظام علوی گرگانی، حائری شیرازی و نوری همدانی در بیت ایشان دارند.

جواد عبدی مسئول ستاد بزرگداشت دهه صلح و امنیت بین المللی در گفت‌وگو باخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،بابیان اینکه  دفاع از حقوق بشر تشکیل دهنده نبرد مشترک همه انسان‌ها و همه ادیان برای کمال انسان‌ها است،گفت: آنچه اکنون در عراق، سوریه، فلسطین، یمن و بسیاری دیگر از نقاط جهان رخ می‌دهد به ما نشان می‌دهد که قیمت واقعی انسان چیست و چقدر این حق محترم شمرده می‌شود. بنابراین ارتقا و محافظت از همه حقوق انسان‌ها باید اولویت مهم همه ادیان توحیدی و سازمان‌های بین‌المللی باشد. 


وی تصریح کرد: تردیدی نیست که در تعالیم عالی پیامبران الهی از مهم‌ترین مواد حقوق بشر مانند حفظ کرامت انسان، آزادی و حقّ اجتماعی و سیاسی، عدالت اجتماعی و عدم تبعیض نژادی، زبانی، قومی و طبقاتی به بهترین شکل دفاع شده است. پیامبر اکرم(ص) در تعلیمات و آموزه‌های خود دفاع از حقوق بشریت را مهمّ‌ترین رسالت خود می‌دانست، زیرا آن حضرت همواره این دغدغه را داشت که هیچ انسانی نباید از حقّ خود محروم بماند بلکه حاکمیّت در هر زمانی باید حقوق انسان‌ها را به آنها برگرداند .از جمله مباحثی که در اسلام از اهمیّت خاصّی برخوردار بوده و از هر جهت مورد تأکید قرار گرفته است موضوع حقوق بشر است. همچنین اگر آموزه‌های اصلی ادیان الهی نیز مرور شود، اهمیت این موضوع بسیار بیش از پیش روشن می شود؛ چراکه همه ادیان ابراهیمی به نوعی در ترویج حقوق بشر نقش داشته‌اند. از این رو در سیر تاریخی بحث از حقوق بشر، سهم ادیان بسیار برجسته است.


مسئول ستاد بزرگداشت دهه صلح و امنیت بین المللی با بیان اینکه پس از انتشار کتاب «آیات شیطانی» توسط سلمان رشدی تا کنون شاهد اهانت‌های بسیار به اسلام از شخص نبی مکرم اسلام(ص) تا باورهای دینی آن هستیم،اظهار داشت: اینکه روزنامه‌‌های اروپایی و مقامات مسئولان آن با تمسک به مواد 18 و 19 اعلامیه جهانی حقوق بشر به توجیه اقدامات خود می‌پردازند، با بررسی این دو اصل در نهایت مشخص می‌شود که اسناد حقوق بشری نه تنها اجازه چنین کاری را صادر نمی‌کنند، ‌بلکه خود دلیلی بر رد تجویز توهین به ادیان و مقدسات است. 


 وی افزود: لازم است که شکاف بین اصول و واقعیت‌ها را پر کنیم. قرن بیست و یکم با نام قرن حقوق بشر شناخته می‌شود ولی در حقیقت امر، قرن خشن‌ترین تجاوز به حقوق انسانی است ما اعتقاد داریم که اگر اعلامیه حقوق بشر محترم شمرده شده و بدان عمل شود، بهترین وسیله برای دیپلماسی بازدارنده خواهد بود. قرار دادن انسان در مرکزیت سیاست، علم اقتصاد و مسائل مالی باعث جلوگیری از تکرار همه سوءاستفاده هایی خواهد شد که در قرن گذشته اتفاق افتاده است.


عبدی در پایان با بیان اینکه موسسه صلح زیبا در نظر دارد با توجه به اهمیت این موضوع و ارتباط ناگسستنی دین و حقوق انسان ها جلساتی تخصصی با عالمان دینی در کشور داشته باشد،خاطر نشان کرد: بدین منظور اعضای شورای مرکزی این موسسه امروز دیداری با آیت عظام علوی گرگانی حائری شیرازی و نوری همدانی در بیت ایشان دارند. فردا نیز اعضای موسسه صلح زیبا با عالمان اقلیت های دینی دیداری داشته و به صورت تخصصی به موضوع حقوق بشر و ا دیان الهی خواهند پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار