کد خبر:۴۴۴۵۲۷

خواستار محاکمه آل سعود در دادگاه‌های بین‌المللی هستیم

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه واقعه منا یک جنایت است گفت: به عنوان دادستانی از دادگاه‌های بین‌المللی خواهیم خواست که این جنایت آل سعود مورد رسیدگی قرار گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور ضمن محکومیت حادثه منا اظهار کرد: این حادثه که مسلمانان خانه خدا را اینگونه مورد آسیب قرار داد بسیار تاسف بار و تاسف برانگیز است و از این اقدام می‌توان به بی تدبیری و بی کفایتی یاد کرد؛ البته تنها عنوان بی کفایتی کافی نیست بلکه این واقعه یک جنایت است.

 

وی افزود: معتقدم بستن راه بر زائران خانه خدا که در یک نقطه مشخص می‌خواهند مراسم رمی جمرات را انجام دهند، با علم و عمد بوده و وقوع این حادثه قابل پیش بینی و پیشگیری بوده است.

 

رئیسی تصریح کرد: این مسئله به عنوان یک بی کفایتی یا بی تدبیری نباید مطرح باشد، بلکه به عنوان یک جنایت علیه زائران و مهمانانی است که حکومت سعودی موظف بود جان وسلامت آن‌ها را تضمین کند.

 

وی گفت: مهمانان در هر کشوری طبق میثاق‌های بین المللی باید در بلد امن باشند، مکه و مدینه ارتباط به یک جریان خاصی ندارد و متعلق به همه مسلمانان عالم است خصوصا در مناسک حج این مسئله بیشتر خود را نشان می‌دهد. در ایام زیارتی امام رضا (ع) و یا ایام عید طبق آمار رسیده بیش از 10 میلیون زائر به مشهد مقدس سفر می‌کنند و هیچ حادثه ای اتفاق نمی‌افتد.

 

دادستان کل کشور عنوان کرد: بستن راه بر مردم به دلیل عبور یکی از مقامات سعودی ( وزیر دفاع) کاملا قابل بررسی است. به عنوان دادستانی از دولت و دادستان عربستان می‌خواهیم فقط مامورین دم دستی را مورد محاکمه قرار ندهند بلکه جرمی را که دولتمردان عربستان در این خصوص مرتکب شده اند را مورد رسیدگی و محاکمه قرار دهند.

 

وی تصریح کرد: به عنوان دادستانی از دادگاه های بین المللی خواهیم خواست که این جنایت آل سعود مورد رسیدگی قرار گیرد و اگر دولت عربستان به این قضیه رسیدگی نکند کارآمدی و مدیریت آل سعود را زیر سوال برده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار