آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۵۸۲
سال ۹۵؛

مدرسه سرطان در مشهد افتتاح خواهد شد

دبیر علمی نخستین «سمپوزیوم سرطان نسترن» از افتتاح مدرسه سرطان در سال ۹۵ در مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدرضا عباس زادگان امروز در نشست خبری «نخستین سمپوزیوم سرطان نسترن» که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، یکی از ضعف‌های کشور را وجود فاصله میان محققان و سرمایه گذاران دانست و گفت: با توجه به این‌که مسئله تجاری سازی در بحث کاربردی شدن تحقیقات مسئله بسیار مهمی است، می‌طلبد که جهت رسیدن به پیشرفت این فاصله را کاهش دهیم.

 

وی افزود: با افزایش سن در جامعه بیماری‌ها نیز افزایش می‌یابند و از طرف دیگر میانگین سرطان در جهان و ایران رو به افزایش است؛ به طوری که در هر ۱۰۰ هزار نفر، ۱۸۸ نفر در جهان مبتلا به سرطان هستند و این نسبت در ایران ۱۵۰ نفر بوده و همچنان روندی رو به رشد دارد.

 

دبیر علمی نخستین «سمپوزیوم سرطان نسترن» بر نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی برای مواجهه با بیماری سرطان تاکید و تصرح کرد: به طرو قطع سازمان‌های مردم نهاد و خصصوصی خواهند توانست در مسیر پیشگیری از سرطان کمک کنند؛ بنابراین باید از ظرفیت آنان به خوبی بهره برد.

 

عباس‌زادگان در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح مدرسه سرطان در سال 95 در مشهد خبر داد و گفت: این مدرسه با هدف پیشگیری از سرطان و تشخیص زود هنگام این بیماری تأسیس خواهد شد تا مردم هم بیش از پیش با این بیماری آشنا شوند.

 

وی با اشاره به این‌که با شهرداری در راستای ساخت این مدرسه وارد مذاکره شده‌ایم، بیان داشت: در حال حاضر مکان خاصی نداریم؛ اما از هفته گذشته در یکی از فرهنگسراهای سطح شهر برنامه‌ای جهت آگاهی مردم با بیماری سرطان را برگزار کردیم.

 

 دبیر علمی نخستین «سمپوزیوم سرطان نسترن» ضمن بیان این مطلب که در حال حاضر از امکانات موجود در مسیر آگاه سازی و فرهنگ سازی بهره می‌بریم، خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که با دانشگاه‌های معتبر دنیا در این راستا وارد مذاکره شده‌ایم، امید است بتوانیم جذب سرمایه خوبی داشته باشیم.

 

عباس زادگان یادآور شد: همچنین کشور ژاپن نیز قرار است یک تعداد دستگاه در اختیار ما قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار