آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۴۱۵
سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل

اولاند: امکان همکاری با ایران برای حل بحران سوریه

رئیس‌جمهور فرانسه که این روزها در سر دادن شعار «اسد باید برود» تنها و تنهاتر شده، می‌گوید که پناهجویان سوری از جنگ فرار نمی‌کنند بلکه از ترس دولت این کشور به اروپا می‌گریزند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ، «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور فرانسه امروز در مجمع عمومی سازمان ملل، مواضع پیشین خود را در خصوص سوریه تکرار کرد ولی این بار از امکان همکاری با ایران برای حل بحران این کشور جنگ‌زده سخن گفت.

 

اولاند که از نقش سازمان ملل در سوریه ناراضی بود، ابتدا نارضایتی خود را اینگونه ابراز کرد: «وقتی پدران ما در سال 1945 سازمان ملل را تأسیس می‌کردند، فکر نمی‌کردند دنیا به این روز بیافتد.»

 

اولاند ادامه داد: «سازمان ملل چگونه می‌توان کاملاً غیرفعال باشد حال آنکه بدترین اتفاقات در جلو چشمان ما در حال رخ دادن است.»

 

مسکو تاکنون چندین بار از اقدامات تحت رهبری فرانسه برای تصویب قطعنامه‌های شدیدالحن علیه دولت سوریه پیش‌گیری کرده، اولاند بدون نام بردن از کشور خاصی، نارضایتی خود را از این وضعیت به این صورت اعلام کرد: «حق وتو معادل حق جلوگیری از یک اقدام نیست بلکه خود حقی برای اقدام است و امروز روز اقدام برای حل بحران سوریه است.»

 

فرانسوا اولاند در ادامه به بحران پناهجویان هم پرداخت. تاکنون برخی کشورهای غرب اروپا مانند آلمان و سوئد، مرزهای خود را به وی پناهجویانی که در پی منزلی دائمی برای اسکان بوده‌اند، باز کرده‌اند. برخی دیگر هم مانند انگلیس و آمریکا، سهمیه‌ای برای پذیرش پناهجو برای خود تعیین و آن را رسانه‌ای کرده‌اند.

 

فرانسه اما آن‌سوی یک تونل چند 10 کیلومتری به نام «مانش» است. رئیس‌جمهور فرانسه در برابر نمایندگان کشورهای مختلف، بدون اشاره به پذیرش و یا عدم پذیرش پناهجویان، به دشمن اصلی سال‌های اخیر دستگاه دیپلماسی کشورش یعنی «بشار اسد» پرداخت و گفت: «پناهجویان سوری از جنگ فرار نمی‌کنند بلکه از دست رژیم اسد می‌گریزند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار